ARKANA JE JEDINO ON SMEO DA UVREDI! Pokojni Laća je u jednom intervjuu raskrinkao estradu, a ovo je pozadina sukoba sa Cecom
Alo

Milan Laća Radulović, tekstopisac i sin Marine Tucaković, preminuo je sredinom decembra 2022. godine u Izraelu, a dve nedelje nakon iznenadne smrti sahranjen je na Novom groblju u Beogradu u prisustvu članova porodice i mnogobrojnih prijatelja.

Tokom svoje kratke, ali uspešne karijere imao je priliku da sarađuje sa brojnim pevačima, a kako je rođem u porodici tekstopisaca, mnoge zvezde poznavao je još od ranog detinjstva.

- Roditelji su mi pričali kako je to toga došlo. Zovem se Milan, 1986. godište, dete sa Vračara. Nerviralo me ime. Nisam bio ni Nikola, ni Luka, ni Stefan. I samo sam jedan dan došao i rekao - zovite me Laća - rekao je on u jednom od svojih poslednjih intervjua.

Iako je njegov talenat bio neosporan, Laći se u početku ovaj posao nije dopadao zbog onoga čega se nagledao kao dete.

- Još kao klinac sam lepo pisao, imao sam talenta. Ali sam bio oduvek ugrožen u toj kući. To su bile devedesete, gomila pesama, hiperprodukcija, dolazili su da se malo uvlače. To je bila gungula ljudi. I tad sam govorio da nema šanse da budem muzičar i tekstopisac. Ceo taj cirkus koji se dešavao u kući, em ja prgavo dete - pričao je Laća.

Njegova majka imala je želju da bude lekar, međutim on je bio predodređen za umetnost.

- Mene je film interesovao dosta. Hteo sam onda filozofiju pa lingvistiku i na kraju sam završio na filmu. Diplomirao sam režiju. E onda sam shvatio, pošto sam samo filmom hteo da se bavim, a ne spotovima i reklamama, da ja to u ovoj zemlji ne mogu da radim. Onda sam razmišljao da odem u Francusku ali ništa se od toga nije desilo - ispričao je Laća.

Njegovo detinjstvo nije bilo svakidašnje, kuća im je uvek bila puna poznatih ličnosti, a posebno za bitnije datume.

- Pravi se slava, dođe pokojni Badža (Radovan Stojičić, nekadašnji general policije), dođe Ceca, dođe neko iz obaveštajne službe. Onda se pojavi pijani komšija sa harmonikom. I tako... - prisećao se Laća.

Jedini je smeo da uvredi Arkana

Kada je Željko Ražnatović Arkan počeo da se zabavlja sa Cecom, postao je čest gost u njihovoj kući, a kako je Laća bio dete, umeo je svašta da mu kaže bez straha od posledica.

- U to vreme se Ceca zabavljala sa Arkanom. I sad treba Arkan da dođe u kuću a ja pojma nemam i odem kod komšinice. I ta komšinica meni – on je bio ratni zločinac, bio je u Erdutu, bio ovamo, bio onamo. A ja dete, sve pamtim. On dođe, a ja mu kažem: „ti si ratni zločinac, krao si belu tehniku, ubijao si ljude. I na kraju mu kažem - p****“ - rekao je on i dodao:

- Ne, ti si pi*ka, uzvrati on meni. Arkan je imao skroz okej odnos sa decom. Rekli su mi da sam bio jedini čovek koji je smeo da mu kaže da je pi*ka - rekao je Laća.

Podsetimo, Milan Laća Radulović (36) neposredno pred smrt napisao je za Alo! feljton pod nazivom „Klinika"

Sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović (36) neposredno pred smrt napisao je za Alo! feljton pod nazivom „Klinika“ u 10 nastavaka, u kojima je pisao o bolesti svoje majke. Između ostalog, Laća je otkrio da se s gubitkom majke nosio tako što je išao na duga putovanja.

„Počeo sam da putujem da bih pobegao od realnosti u kojoj više nema nje. Sve postaje obesmišljeno njenim odsustvom. Kad god mi svet postane bljutav, spakujem kofere i put pod noge. Bežim od smrti i još se nisam vratio“, napisao je Laća, kom je smrt majke u potpunosti promenila život.

24sedam.rs

BONUS VIDEO: 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading