Andrijana Lazić
Foto: ATA IMAGES/Foto: Alo ilustracija

Pevačica iz Republike Srpske, Andrijana Lazić, izgubila je život padon sa 24. sprata sa zgrade u Dubaiju, okolnosti njene smrti još uvek nisu poznate, a javnost je ova vest duboko potresla.

Ona je u petak, uz prisustvo brojnih prijatelja, rodbine i neuštešne porodice, ispraćena na večni počinak u rodnom mestu.

Sada se oglasila i sama Ana Nikolić, koja je otkrila da pesma "Ubiću te" nije pisana za nju, ali da se seća kada je Marina stvarala stihove za ovu numeru.

- Ovo je strašna tragedija, ali mi i dalje nije jasno kako je neko može da padne sa 24. sprata pod nerazjašnjenim okolnostima. Ali sad sam se setila ovog teksta koji je Marina napisala za Adrijanu: "Ubiću te - deset puta za noć pomislim, imaš sreće, ujutru se već predomislim". To je napisala za tu devojku, a meni je rekla da bi za mene stih glasio: "Ubila bih se", a ja sam dodala: "Ali do ujutru se predomislim", a Marina je dodala: "Da, da bi kupila nove sandale". Ovaj tekst nije pisan za mene, ali se Marina uvek konsultovala sa mnom: "Šta misliš, Mišo, o ovome, o onome?" Nije vreme za anegdote, ali to je jednostavno bila Marina. Iako, nažalost, Andrijana više nije sa nama, poslušaću pesme jer je Rale iz umetničkih pobuda, u znak sećanja na Marinu i na ovu prekinutu karijeru i mladi život, rešio da objavi pesmu. I to je ispravan potez. Makar da sećanje na nju živi kroz pesmu - istakla je Nikolićeva u pisanoj izjavi za emisiju "Ekskluzivno".

Podsetimo, tac tragično nastradale Andrijane istakao je za medije nakon sahrane da se supruga i on i dalje jako loše osećaju, da su na lekovima i injekcijama jer jedino tako mogu da podnesu bol.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading