Ceca i Karleuša
Foto: Alo/Foto: Ilustracija

Marina Tucaković neposredno pred smrt, govorila je o najvećem sukobu na estradi koji traje već decenijama, a reč je o Jeleni Karleuši i Svetlani Ceci Ražnatović. Snimak iz emisije gde je tom prilikom gostovala i danas je viralan. 

Naime, Marina je gostujući u jednoj emisiji otkrila pravu istinu o ovom sukobu, koji drma estradu i dan danas. 

- Ako njih dve imaju neki lični konflikt, ja ih obe volim, obe su fenomenalne. Mislim da Ceca nema nikakav problem sa Jelenom, da Jelena u zadnje vreme to više naglašava. Mislim da nema potrebe to da radi, zašto bih ja sada pravila tu neku lošu energiju. Zaista njih dve su nikada nisu srele ovde kod mene - istakla je legendarna Marina tada. 

Marina Tucaković

Foto: Ataimages

 

 

- Ja mislim da se njih dve nikada neće pomiriti. Nikada neće snimiti duet - rekla je ona tada, u emisiji "Servis Karamela" kod Gorana Stojkovića. 

Podsetimo, Jelena je nedavno otkrila nove detalje sa sahrane Marine Tucaković, pa se prisetila Cece koja se tada pojavila kako Karleuša kaže, prerušena. 

- Kada je Marina umrla, Laća je dao javno saopštenje u kom izričito zabranjuje prisustvo Arkanove udovice na sahrani. Sećam se da se ona ipak krišom pojavila, novinari je nisu prepoznali jer se prerušila u osobu koja prosi po groblju (ili je meni tako delovala). Sve u svemu, kada sam htela da joj u prolazu dam 500 dinara, prepoznala sam je i o tome sam obavestila Laću, koji je poludeo od besa - govorila je jednom prilikom Jelena. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading