Natalija nekada
Foto: Printscreen/Foto: Youtube/Printscreen

Nataliju Živković mnogi pamte kao pevačica grupe "Zana" , koju je napustila kada se navodno priključila sekti Hare Krišni.

Ova tajna je otkrivena nakon tri i po decenije, a takođe, ono što je malo poznato javnosti jeste to da je Natalija sestričina Marine Tucaković.

Natalija, koja je pečat ostavila hitom "Rukuju se rukuju" koji se i danas sluša, je naprasno odlučila da uspešnu karijeru u grupi okonča posle samo godinu dana provedenih u bendu, a na to je bila prinuđena jer je sama izabrala da poštuje pravila organizacije kojoj se priključila, preneo je Kurir.


- S obzirom na to šta se meni dešava poslednjih godina kada i sam objavim neku fotografiju na društvenim mrežama, pa od toga ispadne svašta, ja sam odlučio da dugi niz godina se oglašavam u javnosti samo kada je muzika u pitanju. Odavno nisam u kontaktu sa njom i o tuđim životima ne bih komentarisao. Očekujemo izlazak albuma i to je ono o čemu mogu da gocvorim. Vama hvala što ste pozvali, ali vas isto tako molim za razumevanje. Što se tiče toga da li je ona sestričina ili dalja rođaka Marine Tucaković zaista nemam precizne informacije, ali je tačno da su neki rod - rekao je Žika tada.

O njihovoj rodbinskoj vezi jednom prilikom govorio je i preminuli sin Marine Tucaković, Milan Laća Radulović.

- Jeste, Natalija je mamina, a samim tim i moja rođaka. Sećam se da su moji dosta davno izgubili kontak sa njom, nakon što se sa tadašnjim dečkom preselila iz zemlje i priključila se Hare Krišni. Trenutno sam u Izraelu, a voleo bih da stupim u kontakt sa njom da sam u Beogradu. Potpuno sam smetnuo s uma činjenicu da smo rod, a nakon svih porodičnih gubitaka tako nešto mi puno znači - rekao je on.

BONUS VIDEO: 


 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading