tuča
Foto: Printscreen/YouTube/ TV1

Kako prenose tamošnji mediji, sukob dveju žena isprovocirala je bračna preljuba, te je svedocima incidenta bilo potrebno čak nekoliko minuta da zaustave krvoproliće.

Fizički obračun započela je supruga koja je zatekla svog muža kako troši božićni bonus na ljubavnicu, a što su potvrdili i svedoci koji su naveli da je muškarac svoju dragu bezuspešno uveravao da je potpuno pogrešno protumačila situaciju.

"To mi je koleginica s posla, samo sam pristao da joj pravim društvo u obilasku prodavnica, moj božićni bonus i dalje se nalazi na mom računu", uveravao je besnu gospođu, ali potpuno uzalud jer mu je odvratila kako već neko vreme zna da je vara.

"Čekaj, ti misliš da sam toliko glupa? Dobro, da vidim. Gde je ti novac? Hajde, donesi ga", vikala je supruga i pritom čupala suparnicu za kosu, nesrećnicu koja je toliko zapomagala da je dojurilo i obezbeđenje tržnog centra.

Deo incidenta građani su zabeležili mobilnim telefonima, ali zasad se mogu videti samo fotografije koje su osvanula na društvenoj mreži X.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading