Prevara
Foto: Alo/Foto: Twitter/printscreen

Policajac predstavljen u kolumbijskim medijima samo kao Edvard, pripadnik takozvanog Sijina, odseka zaduženog za pravosudne i kriminalističke istrage, uhvatio je 29. januara suprugu Saru u prevari s kolegom, otkrio je snimak koji je tokom vikenda postao viralan na društvenoj mreži X.

Porodična drama iz Kumarala u međuvremenu je dospela do brojnih tamošnjih portala, koji su u nastavku pojasnili da je Edvard ljubavnike zatekao u svom domu, nakon čega su intervensrali pripadnici takozvane nacionalne policije.

Prema njihovom izveštaju, stigli su zbog navoda da je Edvard verbalno napao Saru i pritom joj pretio. "Uniformisani muškarac napravio je video s namerom da ga postavi na društvene mreže, odnosno s ciljem kako bi devojci narušio ugled", rečeno je, između ostalog, u tom dokumentu.

"Došao sam kući i zatekao svoju ženu s mojim 'malim' prijateljem. Kako divnog prijatelja imam u Sijínu, zar ne? Hvala ti, hvala. Ko mnogo priča, taj malo radi. Čak je i motocikl ostavio u mojoj kući. Hvala ti, Sara, hvala ti”, kazao je Edvard tokom snimka i zatim upitao preljubnika zašto ne odlazi.

"A šta ti čekaš? Da ja odem, a ti ostaneš sam s njom ili šta?", upitao je Edvard.

Portal La Republica je u nedelju naveo da je Sara u međuvremenu podnela tužbu zbog klevete ispred državnog tužilaštva, te pojasnio da se tužba temelji na dokazima dobijenim s Fejsbuka, gde je policijski službenik očito podelio zabeleženi sadržaj.

Njen brat tome je dodao da je Sara pretrpela psihički slom, spomenuo napad panike zbog silnog pritiska kome je bila izložena, te otkrio da je njegova sestra hospitalizovana jer je progutala nepoznatu supstancu u nameri da oduzme sebi život.

Takođe, izneo je i drugu stranu priče.

Tako je u razgovoru s novinarima rekao da se Sara rastala s Edvardom u decembru. "Nije više ništa htela da ima s njim jer je znao da bude jako agresivan i opsesivan", tvrdio je brat i naglasio da je Edvard Saru svejedno nastavio da progoni i maltretira.

Čelnici policije iz Popajana u međuvremenu su pojasnili da Sarin ljubavnik već neko vreme više nije aktivni pripadnik Sijina, ali i da su žrtvi preljube omogućili da dobije svu potrebnu psihološku podršku.

(Net.hr)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading