Aleksandra i Filip
Foto: Alo/Foto: Ataimages

Aleksandra Prijović ne krije koliko je ponosna na svog supruga Filipa Živojinovića i njihovu ljubav koju neguju od prvog dana. Kako je više puta istakla, sa Filipom nema nikakve probleme, naprotiv. Oboje se trude da jedno drugo usrećuju i iznenađuju.

Od pre nekoliko godina oni su i saradnici, a Filip je napisao nekoliko Aleksandrinih najvećih hitova. Ipak, jednom prilikom, u jednom intervjuu, Aleksandra je otkrila da li ima probleme, te da li joj napadne koleginice spopadaju supruga uprkos tome što je oženjen.

Prija i Filip

Foto: Ataimages

 

- Nikada mi se to nije desilo, ali dobro... Postoje neke priče - započela je Aleksandra i dodala:

- Uvek postoje neke priče... Znam da neki jedva čekaju da čuju nešto loše, ružno, pa da to prenesu dalje... Ja sam čula neke ružne stvari. Ne mogu da kažem da mi je bilo svejedno i lako. Užasavam se laži. Uvek su to bile neke priče koje nemaju veze sa životom - rekla je Prija za medije pre nekoliko godina, ali nije htela da otkrije ništa konkretno:

- Ma nije važno! Navikla sam na to... Ružne priče o meni i mojoj porodici koje nisu istinite. A nikad ništa loše nikom nismo uradili. Zaboli, a onda shvatim da je to normalno. Mislim, nije normalno, ali eto... Najbitnije je gledati sebe i svoju porodicu. Kad čujem nešto tako, kažem – nije bitno, neka pričaju, neka su živi i zdravi. Ja ružne stvari ne govorim jer mislim da se sve vraća - istakla je Aleksandra neposredno nakon što se udala za Filipa.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading