Branka
Foto: Privatna arhiva/Preentscreen/Pink

Popularna pevačica Branka Sovrlić uživa u svom domu u Sarajevu. Ona se u medijima ne pojavljuje tako često, ali ako ima nešto da najavi, rado se odaziva svim pozivima.

Sada se pak oglasila u emisiji Premijera Pink Specijal i progovorila o prošlosti.

Naime, na pitanje da li je istina da je jedna koleginica uspela da je razdvoji od muža, Branka se najpre nasmejala, pa rekla:

- Bilo je tu svega - započela je pevačica i dodala:

Branka

Preentscreen/Pink

 

- On je bio baš zgodan, sada je bucko. Ali pre svega je vanserijski inteligentan, profesionalan je, ulagao je u reklame, svi pevači su voleli da rade sa njim. Tada je bilo puno zabava, ma nije bilo dana da nisam radila, imala sam i po tri koncerta dnevno - rekla je Branka i dodala:

- Bilo je svega, sviđao se mnogima, ali ostao je sa mnom. Ja sam Blizanac, pa se kaže vredi za dve, ali ja kažem da vredim za deset. Sve radim, kuvam, održavam kuću, liniju, plivam, trenirala sam i džudo. Ja sam posebna, zato je i ostao sa mnom - zaključila je Branka u emisiji Premijera Vikend Specijal.

Podsetimo, Branka je nedavno ispričala za čim u životu najviše žali:

To je bio najgori period, trebalo je da imam dece, ali sam morala da radim. Bila sam po inostranstvu i izgubila bebu, i posle toga to nije išlo. Jednostavno taj neki spoj nije funkcionisao, iako smo oboje zdravi, ali jednostavno se nije dalo. Što kažu, ne da Bog sve, ali na sreću imam unučiće i decu od brata, koji mi je preminuo pre 3 godine. To mi je najveća rana u životu, a oni su kao moja deca - izjavila je tada za Republiku.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading