preljuba
Foto: Alo/Foto: Shutterstock

Jedna žena je svojom objavom izazvala smeh i lavinu komentara u jednoj Fejsbuk grupi. Naime, ona je zatražila savet jer je shvatila da ima bračnih problema, ali pokušavajući da ih reši otkrila je novi, a priča je otišla u drugom smeru.

Tako se žena našla između muža, ali i između blatobrana, pa otkriva i kako.

"Već pola godine muž mi se čudno ponaša. Kad god je u mom društvu šapuće dok razgovara mobilnim, primljene poruke odmah briše i ne dozvoljava mi da ih čitam. Kada izađe u grad, vraća se kasno i kaže mi da je bio sa prijateljima koje ja ne poznajem. Ne koristi svoj auto, već uzima taksi", započinje ona.

Ponašanje njenog supruga postalo joj je sumnjivo pa je odlučila da se oproba u ulozi detektiva, te je smislila savršenu ideju.

"Na povratku kući, navodni taksista ga ne ostavlja ispred kuće, već sto metara niže niz ulicu. Pošto mi je to postalo sumnjivo, odlučila sam da se sama uverim da li se radi o taksiju ili ga neko drugi dovozi kući.  Smislila sam genijalnu ideju da parkiram svoj auto u blizini mesta gde obično izlazi iz taksija i skrivena iza auta da se uverim u to - nastavlja ona.

Međutim, onda je priča otišla u potpuno drugom smeru, a pažnju sa muža joj je skrenuo ni više ni manje nego blatobran.

"Jedne noći dok sam tako čučala sakrivena iza auta, primetila sam da mi se pojavila rđa na zadnjem desnom blatobranu.  Sad ja Vas pitam: da li da zamenim kompletan blatobran novim ili je dovoljno da pošmirglam rđu, premažem blatobran špric gitom i sve to fino prelakiram?" napisala je žena.

Ona je izazvala salvu reakcija koje uglavnom bile smeh

- Zameni muža i blatobran

- Slatko me nasmeja, glasili su neki komentari.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading