"ŽENA 40 GODINA, UDATA, DECA... A VUČE SE S KLINCEM PO HOTELU" Post digao Srbiju na noge, velika rasprava o neverstvu
Foto: Alo/Shutterstock

"Šta natera ženu 40+ udatu, materijalno situiranu, deca već velika, da krišom ide sa nekim klincem po hotelskim sobama?! Zar ne može lepo da kaže mužu - ja odoh tu i tu sa tim i tim a ti se j**i! Zdravo, ćao. Zašto to kriju kad na kraju svi znaju sve?", postavila je na Tviteru pitanje jedna žena, očito povučena iskustvom svoje poznanice, komšinice, rođake ili prijateljice.

U komentarima se najveća rasprava povela upravo oko priznanja, a većina tviteraša je zastupala stav da žene koje varaju žele pažnju i zabavu, a ne razvod.

Naravno, bilo je i onih koji su zastupali iskrenost i čist odnos i izneli stav da, ako već postoji potreba za nekim drugim, taj brak treba da se završi poštenim razgovorom i razvodom.

"Šta ako je muž ne primećuje?"

"Znaš li ti koliko ima papirologije koje treba rešiti nakon 20 godina braka? Da li polazis sa pretpostavkom da nisu ništa zajedno stekli, ili da mora zbog malo zabave da se odrekne svega što su stekli? Jedno je seks, drugo je brak", "Nepoštovanje muža i braka kao institucije. Ne razmišlja da će je deca zbog toga prezirati. To su uglavnom sebične osobe", "Pa sad, ja to i ne osuđujem, žena se presvlači, prolazi muž, kaze: "Vidi na šta ličiš..." E, pa, sinko, nekome "liči" i te kako", "Misli da može da sedi na dve stolice i da je bolja i od jednog i od drugog. Kompleksi više vrednosti", "Pa nije interesantno ako se zna, imaju frku da budu uhvaceni i to je uzbudjenje, fetiš", "Možda zato što je muž ne primećuje, svako ima pravo na ljubav i seks, a da, ako je to razlog, treba da otera muža i kaže šta ima, a krišom ne nikako. Sve se uvek sazna", bili su neki od brojnih komentara ispod objave.

Mnogi su izrazili mišljenje da je verovatno u pitanju i osveta zbog toga što se njen muž intimno druži sa mlađim devojkama.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading