preljuba
Foto: Alo/Shutterstock

Nakon 30 godina braka, žena se udala za drugog muškarca Ž. M. i otišla da živi sa njim u Dizeldorf, skrivajući to od prvog supruga i dece.

"Pre 30 godina smo živeli u Bosni i dobili troje dece. Zbog rata smo pobegli u Hrvatsku, hteli smo da krstimo decu i venčali smo se 1999. godine. Ona je 2016. godine otišla u Nemačku da poseti našeg sina, da bi kasnije od ženinog brata saznao da je zapravo otišla sa Ž. M. u Dizeldorf", priča njen prvi muž A. S.

I sama mu je priznala da je to istina.

"Nakon nekog vremena vratila se u Hrvatsku, a ja sam još ranije iz telefonskog poziva sa njom saznao da je istina da je bila da drugim čovekom. Kada je došla, bila je operisana i brinuo sam o njoj, a jedan dan je na adresu stigao paket n akom je pisalo drugo ime i da se udala za Ž. M. zbog čega sada nosi drugo prezime", objasnio je muž.

Kada ju je upitao o čemu se radi žena je rekla da ju je Ž. M. nasamario i da je sve to laž.

Godinu dana kasnije, njegova supruga je nestala i on je odmah prijavio slučaj policiji.

"Kada sam je dobio na telefon, rekla mi je da je kod prijateljice u Varaždinu. Međutim, kada sam stigao kući, pozvao me je onaj njen Ž. M. i rekao da je moja žena zapravo njegova žena i da će sa svojom ekipom doći po nju. U oktobru 2017. godine je opet otišla od kuće u nepoznato, a na kraju sam saznao da je opet otišla u Nemačku i to kod tog drugog čoveka za kog se udala u tajnosti", rekao je prvi muž A. S.

Jedno od dece je izjavilo kako je njihova majka znala da tokom 2015. godine koristi kompjuter do kasno u noć što je njihovom ocu znalo da smeta.

Navedenim slučajem se bavio i veštak psihijatar dr Dušan Mamula koji je analizirajući medicinsku dokumentarciju optužene zaključio da je ista mogla da shvati značenje svojih postupaka i da je vladala svojom voljom, te da je veoma dobro znala šta radi prenosi Jutranji.hr.

Jutarnji.hr

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading