Slađa i Đani
Foto: Alo/Foto: Alo.rs

Slađa Trajković, supruga folkera Đanija, nedavno je otvorila dušu i progovorila o svojoj ljubavi sa pevačem. Naime, ona se prisetila samog početka njihovog odnosa, a sada su zajedno već 27 godina i imaju i unuke.

Naime, kako je Slađa istakla bez dlake na jeziku, na samom startu veze i braka, Đani je umeo da švrlja, ali je ona bila mudra, pa je na te njegove izlete uvek žmurila znajući da će joj se vratiti.

- Najbitnije u odnosu dvoje mladih je poverenje i sloga. Na prvom mestu je poverenje. U svemu tome mora da ima hemije i ljubavi, bez ljubavi ništa - poručuju pevač i njegova supruga, a Slađa je priznala da li je nekada razmišljala da ga ostavi budući da je i sam priznao da je bio neveran.

- Nisam nikad izgubila poverenje u Đanija. Bila sam na klackalici davno, ali ne. Đani je prosto takav, ne možete ni da se naljutite na njega. Njemu je teško odoleti - kaže Trajkovićka.

Podsetimo, Đani i Slađa pre nekih mesec i po dana proslavili su 18. rođendan ćerki Sofiji, a na poklon su joj kupili stan u luks kraju Beograd na vodi gde već imaju dve nekretnine.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading