Kejsi Mekintajer sa porodicom
Foto: Printscreen/Instagram

Kejsi Mekintajer (38) umrla je u nedelju od raka jajnika, dok je za života radila kao izdavač u jednoj izdavačkoj kući u Njujorku, koja objavljuje knjige za decu i mlade.

- Napomena mojim prijateljima: ako ovo čitate, to znači da sam preminula. Tako mi je žao, ovo je sr*** i svi smo toga svesni - počela je njena oproštajna objava na Instagramu.

Iza sebe ostavila 18-omesečnu ćerku

Tragična poruka je pratila seriju fotografija na kojima se vidi Mekintajrova kako se smeje dok je okružena voljenima, posebno njenim suprugom Endrjuom Gregorijem i njihovom 18-omesečnom ćerkom Grejs.

- Volela sam svakoga od vas celim srcem i obećavam vam, znala sam koliko sam duboko voljena - insistirala je ona, dodajući da je poslednjih pet meseci koje je provela na kućnoj, palijativnoj nezi, sa porodicom i prijateljima provela „magično“.

Njen suprug Gregori je saopštio da nije završila post na Instagramu zbog naglog pogoršanja zdravlja.

- Kejsi je htela da završi ovaj post sa listom stvari koje su joj bile uteha i radost tokom njenog života, a meni je slomljeno srce što tu listu nikada neću videti - napisao je on.

Ipak, zamislio je da bi njegova supruga, sa kojom je bio osam godina u braku, natu listu stavila "njihovu ćerku Grejs, kitove, sladoled, njene voljene prijatelje, boravak na plaži, nećakinju i nećake kojima je nepopravljivo volela, čitanje 10 knjiga na jednonedeljnom odmoru, njene voljene roditelje i sestra i njihova neverovatna proširena porodica, plivanje, savršeni sendvič sa pečenom govedinom, i mene, njenu slatku dušu”.

"Žene prolaze kroz svašta a ne pričaju o tome"

Ona i Gregori su se venčali 2015. godine, a dijagnostikovan joj je rak jajnika trećeg stadijuma 2019. godine, dok je bila na tretmanu vantelesne oplodnje.

- Imala sam veliku operaciju u januaru 2020. godine gde su uklonili sve što je imalo rak na sebi — potpunu histerektomiju, deo moje slezine, deo moje jetre, deo pluća. To je bio zastrašujući deo - rekla je u jednom intervjuu u julu 2020. godine, kada je dodala da se oseća "optimistično".

- Raditi vantelesnu oplodnju uzastopno sa lečenjem raka nateralo me je da shvatim — žene prolaze kroz mnogo teških stvari i ne pričaju mnogo o njima.

Par je dočekao ćerku Grejs u aprilu 2022. godine, piše Njujork Post.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading