''KAVAČKI'' POLICAJAC U BEKSTVU Milović sa dvojicom kolega dva puta pokušao da likvidira škaljarskog vođu
Screenshot/Libertas/SKY aplikacija

- Lj. M. i M. N. se terete za krivično delo ubistvo u pokušaju putem pomaganja, na štetu pripadnika suprotstavljene kriminalne organizacije, oštećenog, sada pokojnog, J. V. u dva događaja iz 2020. godine. U vezi jednog od ova dva događaja pravosnažnom presudom oglašen je krivim P. M. i osuđen je na kaznu zatvora - saopšteno je iz Uprave policije Crne Gore.

DOLIJALI RAZBOJNICI IZ STARE PAZOVE Upali na pumpu, pa preteći satarom oteli od radnice novac!  

''KAVAČKI'' POLICAJAC U BEKSTVU Milović sa dvojicom kolega dva puta pokušao da likvidira škaljarskog vođu

 

 

Uhapšen sa pištoljem

Petar Mujović je, podsećaju, lišen slobode 21. oktobra 2020. godine ispred Odeljenja bezbednosti Kotor, kojom prilikom je pronađen pištolj sa udaračem u zadnjem položaju, spreman za upotrebu, a koji je bio izbrušenog fabričkog broja sa okvirom u kojem se nalazilo 14 komada municije, sa metkom u cevi, a na koji način sprečeno ubistvo Jovana Vukotića.

- M. N. je kao službeno lice – aktivni službenik Uprave policije – Odeljenja bezbednosti Kotor, zloupotrebom službenog položaja, dostavljao raspoloživa saznanja i informacije Uprave policije Lj. M., do kojih je dolazio vršenjem službenih radnji, dok je Lj. M. te informacije prosleđivao organizatoru kriminalne grupe i drugim licima - saopšteno je iz Uprave policije.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA  

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading