HILJADE SRBA IZAŠLO NA PROTESTE NA KOSOVU I METOHIJI Kurti, srušio si Briselski sporazum! Ne može da nas uplaši (FOTO/VIDEO)
Alo!

Na protestima u Gračanici se okupilo nekoliko hiljada Srba južno od Ibra i poručili su:

"Stop Kurtijevom teroru! Srbi sa Kosova i Metohije veruju samo predsedniku Vučiću.", samo su neke od poruka koje su iskazali Srbi izloženi albanskom teroru.

U isto vreme u severnom delu Kosovske Mitrovice nekoliko hiljada Srba se okupilo predvođeni srpskim gradonačelnicima sa severa i predstavnicima Srpske liste ispred spomenika knezu Lazaru i kreću se pored srednjih škola i Univerziteta u pravcu kružnog toka i nazad prema spomeniku. 

Nose transparente na kojima piše:

"Kurti, srušio si Briselski sporazum! Srušio si sve!"

- U znak solidarnosti i podrške prema sudiji Ljiljani Stevanović, koja je juče suspendovana sve srpske sudije i radnici suda srpske nacionalnosti od danas nisu na svojim radnim mestima - rekao je predsednik Srpske liste Goran Rakić. - Ista je situacija i sa srpskim političkim predstavnicima na lokalnom i centralnom nivu, dakle, od danas ne obavljamo funkcije u prištinskim institucijama.

- Pogledajte lica svih ovih ljudi, nismo uplašeni ali jesmo zabrinuti. Kurti je taj koji ruši Briselski sporazum - dodao je Rakić.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading