Kokošinjac
Foto: Privatna arhiva/Profimedia

Besanu noć provela je porodica Ostojić iz čačanskog naselja Ljubić, i to uoči velikog hrišćanskog praznika. U njihov kokošinjac upao je nezvani gost, lisica koja je im je zaklala devet kokošaka i ovoj porodici na taj način pričinila veliku štetu.

- U ranim jutarnjim časovima videli smo devet ubijenih kokošaka koje su bile svuda po našem dvorištu, samo su preživeli jedan petao i koka koje smo kupili nedavno kako bismo imali domaća jaja za najveći i najradnosniji hrišćanski praznik Vaskrs - kazao je za RINU domaćin Miladin Ostojić.

Ostojićima preostaje da, iako su se nadali da će imati zdrava, domaća jaja za predstojeći praznik, ipak odu u market i kupe jaja koja danas svaka pravoslavna kuća boji u susret prazniku.

- Ovo nam se dešava drugi put, ali na svu sreću ,jednom smo tragediju sprečili tako što smo lisicu uhvatili na delu, nadamo se da će ovo biti i poslednji put jer u našem naselju više kokošaka nema - dodao je Ostojić.

Osim lisica, meštanima čačanskog naselja Ljubić veliki problem prave i psi lutalice koji upadaju u domaćinstva u potrazi za hranom, a neretko se dešava da odnesu i obuću.

BONUS VIDEO 

 

@alo_portal OGLASILE SE KOMŠIJE NESTALE DEVOJČICE "Policija je bila tu i sav narod" #komšije #bor #serbia #srbija #dankailić #alo #alonovine #fypシ゚viral #fypシ ♬ original sound - Alo_portal

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading