Porodilja niš
Foto: Printscreen/Facebook

- Dao joj je običan fiziološki rastvor. Izgleda da je počelo to krvarenje.. Nemam tačnu informaciju, ne znam još šta se desilo...Juče sam se dva puta čula sa njom - ujutru 7 i 11 sati. Posle je samo zvonio telefon. Odvezli su je za Niš, a telefon je ostao u Leskovcu - kroz suze je objasnila neutešna majka.

Dr Nebojša Dimitrijević, direktor Opšte bolnice Leskovac u kojoj je porodena D. L.(31) iz Vlasotoinca, a koja je jutros preminula u UKC Niš, ispričao je za Kurir da je naložio unutrašnju kontrolu u bolnici.

- Devojka je prvorotka, ćerka mog dobrog prijatelja, koji je medicinski tehničar i s kojim sam godinama radio u Crnoj Travi. Znam samo da je u trudnoći imala povišen krvi pritisak i da je kod nas pre dva dana porođena carskim rezom, te da je nakon njega imala obilno krvarenje zbog čega je prebačena u UKC Niš. Kod nas je primila i derivate krvi i sve što je trebalo. Kako sam kasnije saznao od kolega iz Niša imala je takozvani DIK (diseminovana intravaskularna koagulopatija) odnosno krvarila je na sve strane po organizmu. Ako je zaista to bilo, a kontrola će utvrditi, onda joj nije bilo spasa. Ali, su mi čak sinoc kolege iz Niša pisale da je malo bolje. Nažalost, jutros su javili da je preminula. Izražavam najdublje saučešće porodici - rekao je za Kurir dr Dimitrijević.

Njen suprug se potresnim rečima oprostio od nje na društvenim mrežama.

"Anđele svakog dana dok čuvam našeg Akija pričaću mu o tebi kako treba da bude dobar kako si ti bila dobra srećo moja nisi ovo zaslužila Gage moje", napisao je suprug.

(Kurir.rs)

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading