BEOGRAĐANI POBESNELI Naručili palačinke, a kada su otvorili kutiju usledio šok (FOTO)
Foto: Pexels

- Koliko često vam se desi da naručite hranu, koja kada stigne, izgleda drugačije (lošije) nego na reklami - navodi se u objavi sa fotografijama.

Građani su im dostavili i mejl u kome se navodi da su otkrili interesantan primer prevare odnosno podvale.

- Poručili smo palačinke preko dostavljača iz jednog restorana. Jedno smo videli na fotografijama, a drugo smo dobili - napisali su oni i dostavili fotografije palačinke kako izgleda na reklami i navodno one koju su oni dobili.

palačinka

Foto: Twitter/printscreen

 

- Naručio sam ne skoro salčiće, a dobio kutiju kolačića sa neke svadbe iz restorana sve onako istrešeno iz tanjira, falile samo čačkalice i pikavci - navodi se u jednom komentaru.

- Desilo mi se slično sa jednim ugostiteljskim objektom sa tajlandskom hranom, naravno da sam im skrenula pažnju i nikada više neću ništa naručiti od njih jer dovode ljude u zabludu.

U komentarima je jedan građanin napisao i da je preko dostave dobio picu sa slepljenim testom.

- Redovno naručujem preko dostava, jednom sam naručio picu, dobio sam je u "jajastom" obliku, testo slepljeno. Pojedoh je, ali u tom restoranu/ piceriji vise ne naručujem - glasi jedan od komentara, dok, sudeći po reakcijama, ima i onih kojima je ova palačinka koju su dobili izgledala bolje od one sa reklame, prenosi Kurir.

BONUS VIDEO 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading