NEUTEŠNA SESTRA NESTALE SNEŽANE MOLI ZA POMOĆ Policija proverava ovog čoveka!
Foto: Alo/Foto: Društvene mreže

- Ona je oko 11 sati izašla iz kuće da bismo se našle ali se nije javila, nedostupna je, na sebi ima dugu crnu jaknu do kolena i ranac na plavo-bele pruge, a dete je u bež-tirkiznim kolicima - kaže Snežanina sestra beogradski medij.

Prema njenim rečima Snežana je živela sa njihovim ocem i svojom bebom i nije bilo razloga da ode i napusti kuću u kojoj je živela.

- Ona ima troje dece sa prvim mužem i oni žive sa njim, a ona se porodila pre dva i po meseca ponovo i živi sa našim tatom u stanu u Kotežu - kaže sestra i apeluje na sve koji imaju bilo kakvu informaciju da sve jave policiji.

Otišla iz kuće sa bebom, obrisala sve mreže, isključila telefon! - Alo.rs

- Policiji je prijavljeno sve, neki ljudi su se javljali da su je videli u Kotežu da šeta, ali posle 11 sati juče joj se gubi svaki trag - kaže Snežanina sestra.

Kako mediji saznaju iz istrage policija proverava oca Snežaninog deteta.

- Policija je dobila informaciju od Snežaninih prijatelja da je taj čovek vršio pritisak na nju, pojavljivao se na poslu i kod nje kući, tako da će prvo razgovarati sa njim kako bi utvrdili sve okolnosti i otklonili mogućnost da je Snežana možda kod njega - izvor.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading