DOBRA VEST Žrtvi Malčanskog berberina obnovljen krov nad glavom
Foto: Promo/Grad Niš

Zahvaljujući gradu Nišu, privatnim i javnim preduzećima, i brojnim donatorima dograđena je i rekonstruisana kuća njenog dede.

Svima koji su pomogli da njena ćerka dobije svoju sobu Monikina majka Aleksandra je zahvalila i rekla da obnova kuće za njih predstavlja novi početak.

- Monika je dobila sobu koja joj je potrebna za učenje. Bilo nam je pretesno u staroj kući. Ona je već odrasla, prvi razred je srednje škole i hoće da pozove ponekad društvo. Nadam se da ćemo ostvariti u novoj kući barem pola onoga što planiramo - rekla je ona.

DOBRA VEST Žrtvi Malčanskog berberina obnovljen krov nad glavom

Grad Niš

 

Monikin otac Robert rekao je da zahvaljujući adekvatnom krovu nad glavom Monika može da korača kroz život i da gura dalje.

Gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski kazala je da Monika konačno može bezbrižno da nastavi detinjstvo.

- Događaje od pre tri godine ne možemo da vratimo i sve to kroz šta je ona prošla, ali ovo je mali doprinos da njeno odrastanje bude detinjstvo koje će ona pamtiti po dobrom i u ovoj kući - rekla je Sotirovski.

DOBRA VEST Žrtvi Malčanskog berberina obnovljen krov nad glavom

Grad Niš

 

 

Ninoslav preminuo u zatvoru

Moniku Karimanović oteo je 20. decembra 2019. godine na putu do škole u Brzom Brodu Ninoslav Jovanović iz Malče, poznatiji kao Malčanski berberin. Tada dvanestogodišnja devojčica oslobođena je posle desetodnevne potrage tokom koje je bila užasno zlostavljana, a otmičar je uhvaćen 5. januara 2020. godine na groblju u njegovom rodnom selu. Viši sud u Nišu osudio ga je na doživotnu robiju, ali je preminuo 8. jula ove godine u bolnici u Požarevcu, pošto mu je pozlilo u zatvoru.

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading