OPOMENA PRED UMLAĆENJE Ljutita Beograđanka ostavila šokantnu poruku na autu o kojoj sada priča cela Srbija (FOTO)
Shutterstock/Laszlo66

U istoj se navodi sledeće:

"Drage komšije,

Ovim putem Vas obaveštavam da je parking ispred zgrade javna površina, nije parking mjesto koje pripada nekom konkretnom stanu i niko nema po osnovu čega da ističe pravo parkiranja na konkrentnom mjestu.

Takođe Vas obavještavam da će biti POLOMLJENE OBE RUKE, OBE NOGE, REBRA, KLJUČNA KOST I VILIČNA KOST onome koga uhvatim da mi je JOŠ JEDNOM PODIGAO BRISAČE na PROPISNO parkiranom autu (neću ja da radim, nego neko ko to radi profesionalno). Progutaće ga mrak, odvešće ga, izlupati ko vola i baciti negdje usput. Neće mu ni policija pomoći. I, ne, ovo nije dokaz uzročno-posledične veze između mog upozorenja i radnje izvršenja krivičnog dela. Ja ću u tom slučaju samo biti osumnjičena, dokaza za podizanje optužnice biti neće, još će morati platiti troškove postupka. Nikada, ponavljam NIKADA nisam auto parkirala da zaumem dva parking mjesta ili da nekoga zagradim da ne može da izađe. Ako vam se u nekome trenutku učini da je tako, razmislite pa možda raspored automobila oko mojih kola NIJE BIO TAKAV NEKOLIKO SATI RANIJE ILI PRETHODNO VEČE, kada sam parkirala kola.

Živim na adresi 21/4 i u bilo kom trenutku možete da me zamolite da preparkiram auto ako organizujete svadbu, krštenje, dovoženje drva, sahranu (daleko bilo) itd. Pomjeriću kola za šta god treba nikakav problem. Pošto još uvijek ne znam ko je u pitanju, pišem svima u zgradama okolo, ne zamjerite zbog toga.

Nadam se da ste me ozbiljno shvatili."

Poruku je na svom Tviter profilu podelio i direktor Komiteta za bezbednost saobraćaja, Damir Okanović.

Društvene mreže su počele da "gore", a mnogobrojni komentari su se nizali. Dok su se jedni pronašli u obaveštenju, drugi su osudili način na koji je napisano, dok su pak treći, bili oduševljeni. Bilo je i onih koji najbolje nisu razumeli poruku obaveštenja, kao i onih šokiranih komentara.

„Mogla je da stavi neku kamericu ili nešto bilo bi efikasnije. Nekima tako ludaci buše gume i to sve 4”. „Ne vredi ovo ništa, od ludaka je spas samo privatno dvorište, kapija, zid“, „Ovo kao da sam ja pisala“, „Iskreno ja sam u šoku.“

Bilo je i onih koji su smatrali da je poruka satiričnog karaktera. Šta vi mislite?

Imate li na umu nešto peto? Recite nam u komentarima!

Pratite najnovije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading