SAHRANJEN DEČAK KOJI JE PREMINUO U KUĆNOJ IZOLACIJI Velika tuga u Kruševcu
Privatna arhiva

Aleksandar Cojić (16) iz Kruševca, učenik Hemijsko-tehnološke škole sahranjen je danas na Novom groblju u ovom gradu. Uz malobrojnu rodbinu i prijatelje, Aca, kako su ga svi poznali otišao je večni počinak.

Majka Ružica, skrhana od bola, stajala je pored belog kovčega, ne verujući da njenog sina više nema.

Od dečaka se oprostio minimalan broj prisutnih, budući da je utvrđeno da je bio kovid pozitivan. Zbog epidemije korona virusa, nije bio biti organizovan odlazak đaka i predstavnika škole na groblje.

Majka Ružica Cojić niie videla obdukcioni nalaz. Jedino što zna jeste da je smrt uzrokovana Kovidom 19.

- Nisam videla nalaz. Ne znam šta piše u njemu. Samo znam da ću u petak na groblju da se oprostim od sina - rekla je ona ranije.

Prilikom obdukcije tela đaka Aleksandra Cojića (16) iz Kruševca, koji je u utorak ujutro preminuo u kućnoj izolaciji, primećeni su znaci meningitisa.

Ipak, šta je tačno dovelo do smrtnog ishoda dečaka, kod koga je korona virus potvrđen 16. oktobra, biće poznato tek kada stignu konačni rezultati obdukcije.

Upravo dodatne analize koje će se raditi nakon obdukcije,koju je naložilo Više javno tužilaštvo, treba da rasvetle uzročno-posledične veze moguće upale mozga i KOVID-19, i uopšte, sam tragičan lanac koji je doveo do smrti dečaka.

Kako je za Novosti predočeno u porodici preminulog dečaka, dečak se žalio na glavobolju, povraćao je i kašljao.

Od kovida su u porodici oboleli i Aleksandrova starija sestra i otac.

 
 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading