NEZAPAMĆENA GUŽVA U BEOGRADU, SVE STOJI Između vozila nema gde igla da padne (FOTO/VIDEO)
Foto: Printscreen/NAXI kamere

Gde god da se zaputite, u koji god deo grada, uhvatiće vas neviđen zastoj, a deluje kao da je nikad više saobraćajnih čepova.

Svakog petka gužva u Beogradu je već nekako normalna i uobičajena, ali ovog petka gužva je bila kakvu Beograd ne pamti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Danas u gradu nije bilo nikakvog specijalnog dešavanja zbog kojeg bi bio zatvoren ili blokiran, sve je bilo najnormalnije, tako da nije poznato kako je do ovolikog kolapsa došlo.

Takovska

Printscreen/Naxi kamere

 

 

Naime, najprometniji deo grada - Slavija, skoro ceo dan potpuno je blokirana, vozila stoje ili se pomeraju jako sporo. Na svim glavnim tačkama nalaze se saobraćajci koji regulišu saobraćaj, ali gužva traje satima. Od Trošarine, preko Autokomande, Hrama Svetog Save pa sve do Slavije treba vam čitava večnost da se probijete, pa posle od Slavije ka Pravnom fakultetu stanje nije ništa bolje. Autobuska stajališta su krcata.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

Zbog ovog neuobičajenog petka došlo je i do nekoliko sudara u gradu koji su dodatno usporili saobraćaj. Tako je sudar dva automobila i mešalice na kružnom toku na Trošarini stvorio ogromne kolone čak do Hotela M i do VMA saobraćaj je bio u zastoju.

Takođe, u Ruzveltovoj ulici došlo je do sudara autobusa koji saobraća na liniji 27 i automobila.

Kolaps je bio i na autoputu kod autokomande, a na gužvu je dodatno uticao i veliki broj međugradskih autobusa zbog autobuskog stajališta koji se tamo nalazi.

Takođe, na Bulevaru Kralja Aleksandra pretpostavlja se da je došlo do udesa, te su se stvorile dugačke kolone od Skupštine ka Vukovom spomeniku.

Veliki problem i dodatno pogoršanje situacije stvorili su semafori u Žarkovu. Naime, na svim raskrsnicama semafori nisu radili što je dovelo do potpunog zastoja. Na raskrsnici gde je skretanje sa Banovog brda ka Julinom brdu semafor u kvaru napravio je veliki problem i kolonu.

Gužva je bila i u Beogradu na vodi.

Trenutno se stvara velika kolona na Pančevačkom mostu u smeru ka Borči.

Ako ste se uputili van grada i tamo je gužva, a dodatno ju je pogoršao udes koji se dogodio na putu za Mladenovac, pa je i tu nastala velika kolona.

Danas gde god da ste krenuli gužva je bila neizbežna.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading