''OVAJ ČOVEK JE U RIJALITIJU BIO 64 MESECA'' Svi misle da je u pitanju Lepi Mića - među rekorderima se pojavile i dve žene (FOTO) 16:40 Vip 0
KO JE PREMINULI BENJAMIN SPAHOVIĆ? Najavljivao je ulazak u Zadrugu, druzio se sa Kristijanom, u Parovima pretio plastičnim pištoljem... 16:00 Vip 0
TUČA VODITELJKI USRED PROGRAMA UŽIVO! Čupale se i šamarale, skandal koji se prepričava, prisutni zanemeli (FOTO) 20:35 Vip 0
POSLE POBEDE U PAROVIMA NAPUSTIO SRBIJU I POSTAO MILIONER! Gde je, šta radi i kako izgleda Riki, a žena mu je prezgodna 20:39 Vip 0
VESNA RIVAS PROLILA REKU SUZA ZBOG LAŽNE SMRTI! Ispostavilo se da je navodno preminula voditeljka živa 23:00 Vip 0
UKLAPATE LI SE U FORMULU Koja je "dozvoljena" razlika u godinama? Evo koji je "broj" idealan da bi veza opstala 09:48
MUŽ JE ZATVARAO U STANU BEZ HRANE! Krvnički je tukao i šamarao deset puna dnevno, prošla kroz pakao! 01:00 Vip 0
"IMALA SAM TELEFON, BILA SAM ZALJUBLJENA U PRODUCENTA" Ružica Veljković razotkrila veliku tajnu rijalitija "Parovi", ovo gledaoci nisu znali! 00:20 Vip 0
EVO KAKO DANAS IZGLEDA ŽIZELA! Bila u Parovima, izgubila bebu, a onda nestala potpuno, svi se pitaju šta joj se desilo? (FOTO) 23:40 Vip 0
VODILA JE "PAROVE", A ONDA ODJEDNOM NESTALA! Gledaoci su je prozivali, a evo gde je danas Anđela Lakićević i čime se bavi! 23:40 Vip 0
"HTEO JE DA MI UBIJE MAJKU I BAKU, DRŽALA SAM PIŠTOLJ" Potresna ispovest rijaliti učesnice od koje se ledi krv u žilama, ovo su svi detalji! 07:00 Vip 0
"PROVERAVAM NJEGOV DONJI VEŠ" Parovi jedno drugom priznaju svoje najintimnije tajne, evo šta zapravo rade kad onaj drugi ne gleda 08:53
MUŽ JE TERAO DA SPAVA SA DRUGIM MUŠKARCEM, A SVEKAR POKUŠAO DA JE UBIJE Jeziva životna ispovest učesnice Elite, otkrila kakve monstruozne stvari je doživela! 06:30 Vip 0
Mladi parovi mogu uz pomoć države da se skuće: Najpopularnija banja u Srbiji je naročito dobar izbor, evo i zašto 18:00 BIZ 0
''NJEGOVA ŽENA MI NE SMETA'' Milijana iz Parova je u vezi sa oženjenom čovekom, a priželjkuje da uđe u Elitu 8 - zna ovu zadrugarku 19:50 Vip 0
''ČOVEK MI JE UMRO NA RUKAMA, LAVOVI SU MI POCEPALI MAJICU'' Naša voditeljka prošla kroz pakao, otvorila dušu za Alo! nakon medijske pauze: ''Bilo je strašno'' 13:55 Vip 0
''ODBILA SAM PINK, ALI'' Voditeljka Parova nakon 10 godina ponovo pred kamerama, postala je glavna urednica, a evo šta kaže o koleginicama i rijalitiju 19:24 Vip 0
TEPANJE NIJE SAMO ZA BEBE Evo zašto treba da sa partnerom pričate kao sa detetom, eksperti otkrivaju u čemu je reč 08:40
NEĆU U ROV S ĐAVOLOM I S ONIMA KOJI MRZE SRBIJU: Branko Babić U RINGU sasvim otvoreno o svemu 20:00 Vesti 0
Jovanović: Korišćenjem kvalifikovanog elektronskog potpisa u klaudu eUprave do efikasnije usluge u Banca Intesa (FOTO) 12:29 BIZ 0
"NE DAM ŽENI DA IDE SA DRUGOVIMA" Sajfer ponosno šokira stavovima, palo priznanje: ''Bio sam ženskaroš, ali sam muško pa...'' (VIDEO) 20:15 Vip 0
''KAJEM SE ŠTO SAM ODBILA ULOGU U IGRI SUDBINE'' Zorana Mićanović šokirala saznanjem, pa spomenula oca: ''Dve operacije kičme i infarkt'' 20:03 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0