TERZA PONOVO POGAZIO SVOJU REČ! Bacio se u akciju sa Sofijom Janićijević, Milica će doživeti nervni slom 00:20 Vip 0
"NIŠTA ME VIŠE NEĆE IZNENADITI..." Majka Sofije Janićijević van sebe zbog njenog pomirenja sa Terzom 20:50 Vip 1
EVO GDE SU SOFIJA I TERZA NAKON IZLASKA IZ ELITE Uhvaćeni u strastvenom zagrljaju, sve vreme se ljube i drže za ruke (VIDEO) 19:40 Vip 0
STRAVIČNE SCENE U ELITI Bivši ljubavnici u žestokom okršaju, obezbeđenje hitno reagovalo, ovakav haos se ne pamti! 17:20 Vip 0
TERZA PAO NA KOLENA, MOLI SOFIJU ZA POMIRENJE! Priznao joj najdublja osećanja, pa zamolio za oproštaj 12:10 Vip 0
VEST O SOFIJINOJ TRUDNOĆI SAOPŠTENA U PROGRAMU UŽIVO Voditelj nije krio, sada je sve jasno, Terza prebledeo! 07:50 Vip 0
TRUDNE DVE TAKMIČARKE ELITE?! Šok u Beloj kući, učesnici u neverici, svi čekaju zvanično saopštenje! 14:40 Vip 0
RONI SUZE ZBOG PISMA KOJE JE UNETO U ELITU! Sofiju Janićijević ne mogu da smire zbog reči bake i majke: ''Ljuta sam, dokazaćemo istinu'' 15:30 Vip 0
TRUDNA SOFIJA JANIĆIJEVIĆ? Priznala sve javno, ovome se niko nije nadao nakon što je raskinula sa Terzom 15:00 Vip 0
"SLEDEĆE SEZONE ULAZI I MIRI SE SA TERZOM" Otkrivene šokantne tvrdnje o Milici Veličković, raskrinkan je njen tajni plan! 00:25 Vip 0
"BIĆEŠ NAJGORA LJUBAVNICA" Sofija ide na sud sa Terzom zbog njegovih uvreda, pljušte teške reči! 22:25 Vip 0
"LJUBAV MOŽE DA SE VODI I U KUĆICI ZA PSE" Sofija Janićijević ostavile sve bez teksta izjavom, voditelj zanemeo od šoka! 18:15 Vip 0
"NAPRAVILA SAM GREŠKU VEKA" Sofija brutalno ponizila Terzu, u sve umešala i Milicu: "Nije me odbranio" 23:59 Vip 0
OVE FOTKE BI RADO SPALILA DA MOŽE! Sofiju Janićijević ni rođena majka ne bi prepoznala pre operacija, javnost zanemela! (FOTO) 20:00 Vip 0
SOFIJA BRUTALNO URNISALA TERZU! Dovela ga do tačke pucanja, Borislav ustao i uzvratio joj duplom merom! 23:59 Vip 0
"UNIŠTILA SI ŽIVOT TRUDNICI" Terza zaboravio šta je radio, pa za sve okrivio Sofiju, pale teške reči! 09:35 Vip 0
''ODAKLE JOJ SAMOPOUZDANJE, PITAM SE?'' Bojana Lazić ocenila stil koleginicama sa Pinka, evo ko je dobio trojku, a ko čistu 10 (VIDEO) 19:00 Vip 0
"DUGUJEM IZVINJENJE MAJCI!" Slađana Tomašević ogolila dušu o emotivnom partneru: ''Imala sam operaciju TROMBOZE, niko nije znao'' 20:20 Vip 0
''TO SU PRAZNE PRIČE'' Nucci ne ide na rejvove i kafane, unervozio se na spomen Maje Marinković (VIDEO) 22:02 Vip 0
''VIŠE NE PRAŠTAM PREVARE'' Milica Ristić o samohranom majčinstvu i ćerkama bivšeg muža: ''Nisam bila maćeha, već drugarica'' 15:00 Vip 0
JESAM SLOBODAN, ALI NE RADANOVIĆ, PORODICA MI JE SVE! Cobe bez ustručavanja opleo po kolegama: ''Nemaju Romsku krv za moje pesme'' 20:40 Vip 0
HULIGANI NEĆE VLADATI SRBIJOM Gradonačelnik Niša Dragoslav Dale Pavlović U RINGU o nasilnicima i njihovim planovima 20:00 Vesti 2
NAŠ GLUMAC I VODITELJ POKAZAO STAN I SPLAVOVE! Razveo se nakon 16 godina braka: ''Mislio sam da ću dobiti otkaz'' 21:00 Vip 0
NOVI TALAS NAPADA NA IZRAEL! Osmoro ljudi poginulo u bombardovanju, jedna od žrtava vađena iz ruševina 08:50 Vesti 0
OD DANAS, 16. JUNA TRI ZNAKA ULAZE U PERIOD SREĆE Konačno i njima da grane sunce u životu, dosta je bilo bola i patnje 09:30