NOLE SOČNO OPSOVAO Pored Rubljova, Nole ima još jednog protivnika na terenu, urlik koji se zaorio Rod Lejver arenom (VIDEO)
Foto: EPA/Foto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Srpski teniser Novak Đoković pošteno se iznervirao na kraju prvog seta protiv Andreja Rubljova zbog toga što su navijači pokušavali da ga isprovociraju, što nije prvi put na Australijan openu, a još više je živce izgubio zbog svog "novog protivnika" u četvrtfinalu. Ne mislimo na vrlo slabog Rubljova, nego na vetar koji je znatno otežao posao srpskom teniseru tokom drugog seta i naterao ga da u jednom trenutku čak i opsuje.

(UŽIVO) ĐOKOVIĆ - RUBLJOV Nole osvojio drugi set, Rus ne zna šta ga je snašlo- 6:1, 6:2, 2:1

Bilo je to šestom gemu drugog seta kada je Rubljov pokušavao da dođe do brejka kojim bi se revanširao Đokoviću, a u nekoliko poena mu je pomogao vetar i zbog toga je srpski teniser počeo da urla, pa i da opsuje. 

-U pi**u materinu... Je** ti pas mater! - ponavljao je Novak Đoković sebi u bradu, nakon još jedne pogođene mreže zbog toga što je vetar "pogurao" lopticu Andreja Rubljova, drugi put u samo tri poena. Srećom po Đokovića, ispoljavanje ove frustracije pomoglo je da oslobodi lošu energiju i da dobije pomenuti gem, samim tim i da dođe na korak od osvajanja drugog seta u kome je bio izuzetno nervozan.

Pogledajte i trenutak kada je Novak Đoković "sočno" opsovao, što se jasno može pročitati sa njegovih usana.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading