BURA U SVETU BELOG SPORTA Teniserka skandaloznim priznanjem šokirala sve
EPA-EFE/CHRISTOPHE PETIT TESSON

Ona je šokirala izjavom koja je uzdrmala ceo teniski svet. Istakla je kako su na Rolan Garosu brojni igrači bili pozitivni, ali se o tome ćutalo. 

-Uvek je bilo igrača koji su se povlačili jer su bili bolesni. Ne želim da podcenim kovid. Ima igrača koji imaju gastroenteritis, grip… Pre nekoliko godina na turniru je došlo do masovnih problema zbog ne baš sveže hrane. Bila su dva, tri, četiri igrača koji su se povukli, to je bio samo peh. Za obolele od gastroenteritisa sigurno se ne uvodi nikakav protokol - rekla je Korne i potom šokirala:

-Kovid je sada ušao u navike ljudi, postoje vakcine. Na Rolan Garosu je bila epidemija kovida, niko o tome nije pričao. Svi u svlačionici su to imali, a mi smo se dopgovorili da ništa o tome ne pričamo. Kad se takve stvari pojave u medijima, vatra se proširi i to me malo brine.

BURA U SVETU BELOG SPORTA Teniserka skandaloznim priznanjem šokirala sve

EPA-EFE/DAVE HUNT

 

(UŽIVO) VIMBLDON DRUGI DAN Krajinović u problemu, Nole nikad iskrenije o US Openu, Nadal izgubio set 

Da li se bojite da će novi slučajevi zaraze koronavirusom dovesti do hitnog protokola za ostatak turnira?

-Nadam se da imaju razuma i da se to neće dogoditi. Već su nam oduzeli bodove. To bi bio šlag na torti - naglasila je Korne, koja je u prvom kolu Vimbldona savladala Juliju Putinjcevu 6:3, 7:6 (5). 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading