SRBIJA NA NOGAMA! Novakov kolega iz reprezentacije otkrio plan najboljeg na svetu!
Tanjug/Ap

Sa nestrpljenjem se čeka odluka Novaka Đokovića na kojim turnirima će nastupiti do kraja sezone, a njegov kolega iz reprezentacije Filip Krajinović otkrio je delić plana. 

Prema rečima Filipa Krajinovića, Novak će biti deo Dejvis kup tima Srbije, koja će predvođena prvim reketom planete pokušati da po drugi put u istoriji osvoji ''salataru''.

U razgovoru za Blic, Krajinović je otkrio da postoji dogovor da Srbija u najjačem sastavu napadne trofej u Dejvis kupu i ponovi uspeh iz 2010. godine!

- Želeo bih da tri turnira koje ću igrati iskoristim da što više dignem formu pred Dejvis kup na koji ćemo mi putovati u najjačem sastavu jer želimo da probamo da osvojimo 'salataru' baš kao i 2010. Hoću da budem u najboljoj formi pred taj turnir, najpre u Insbruku, a onda i u Madridu u polufinalu i finalu. Putujemo na čelu sa Novakom, i sigurno je da ne idemo tamo da gubimo. Dogovorili smo se da igramo svi i da probamo da osvojimo pehar - rekao je Filip Krajinović.

SRBIJA NA NOGAMA! Novakov kolega iz reprezentacije otkrio plan najboljeg na svetu!

AP/Hamish Blair

 

Reprezentativci Srbije će, čim se ukaže prilika, u Beogradu odraditi mini-pripreme kako bi u dobrom raspoloženju i uz izgrađen timski duh dočekali grupnu fazu Dejvis kupa u Insbruku.

Mi ćemo odraditi mini pripreme u Beogradu pred put u Austriju. Četiri-pet dana ćemo trenirati i biti zajedno što je dobro jer ćemo tako jačati timski duh, a i poznato je već da smo mi dobri drugovi i da volimo da budemo zajedno. Nisam siguran kada će te mini pripreme početi jer zavisi ko će šta igrati do kraja godine i kada ćemo konačno svi biti u Srbiji - otkrio je srpski teniser. 

Dejvis kup igra se između 25. novembra i 5. decembra po neobičnom sistemu, prvo grupna faza u tri države, a onda i završnica u Madridu. Srbiji će protivnici u Austriji biti domaćin i Nemačka, koje će nastupiti bez Tima i Zvereva.

Na spisku selektora Troickog su Novak Đoković, Dušan Lajović, Filip Krajinović, Laslo Đere, Miomir Kecmanović, Nikola Milojević, Danilo Petrović, Peđa Krstin, Miljan Zekić i najbolji teniser Srbije u dublu Nikola Ćaćić, a spisak će biti skraćen na pet imena koja će učestovati u Dejvis kupu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading