IZDAJA! 5 ljudi koji su zabili nož u leđa Novaku Đokoviću!
EPA/Ettore Ferrari

 

Novak Đoković je čovek otvorenog srca. Malo je sportista koji se ponašaju kao on. Ipak, svet tenisa je surov. Mnogi gledaju samo lični interes. Neki su se ogrešili o Noleta i zabili mu nož u leđa.

Kevin Anderson

Bili su odlični prijatelji, hvalili su jedan drugog. Često je Nole isticao koliko ceni ovog igrača. A onda... Zabio mu je nož u leđa kad je kritikavo Srbina zbog nove organizacije koju je napravio.

- Nova uprava (ATP-a) ima uzbudljivu viziju, a kao članovi Saveta igrača kažemo im 'Podržavamo vas, ali definitivno očekujemo da nas provedete kroz ovo'. Ali, sa Novakom i Vasekom Pospišilom, s kojim je on to i pokrenuo, još nisam imao priliku da pričam o tome za šta se zalažu. Ne razumem ni koja im je dugoročna strategija, kako će da je sprovode. Mnogo je tu neodgovorenih pitanja - rekao je tada Anderson.

Rodžer Federer

EPA-EFE/Laurence Griffiths

 

 

Šta reći o Švajcarcu... Od kada se Nole pojavio trudio se da ga sabotira. Bilo je dana kada se pretvarao da mu je prijatelj, ali... Srđan Đoković je najbolje otkrio koliko je veliki Federerov animozitet i koliko nema poštovanja za Noleta.

Serena Viliajms

EPA/Dave Hunt

 

 

Poslednja u nizu... Često je potencirala drugarstvo sa Noletom. Đoković joj je slao čestitke i isticao njene uspehe a onda je usledio hladan tuš.

- Rodžer Federer je najbolji, on je sinonim za igračku veličinu, visoku klasu i neverovatno je kako se adaptira na igru. On je genije - rekla je Serena Vilijams i tako baš zabila nož u leđa Noletu.

Sten Vavrinka

Vavrinka je isto važio za veliko drugara, ali... U nekoliko navrata je pokazao da to i nije baš tako. Osporavao je Noletovu želju da pomogne svima. A jedan komentar na društvenim mrežama sve je odlično opisao.

-  Sten se pokazuje kao Novakov prijatelj, ali smo mnogo puta videli da ima više od želje da mu zabode nož u leđa. Ako ste stvarno prijatelj nekome, ne budite kao Sten - piše u jednom od komentara.

Grigor Dimitrov

Došao je u Beograd, družio se sa Novakom...Mnogi su ga optužili da nije na vreme prijavio simptome korone, a onda je nastao totalni haos i lavina na Noleta. To nije sve, imao je i loše komentara na račun Novaka a kako vreme prolazi oni su sve češći.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

  Kliknite za više vesti

Komentari (2)

Loading
dado

18.05.2021 12:22

Ma ljubomornih i zlobnih je uvjek bilo i biti će. Al Novakov najveci neprijatelj je upravo on sam...

SK Mak

18.05.2021 17:02

Zapadnjaci su drugačiji od nas i sve gledaju koz materijalni profit i pokazivanje u svetlu u kom žili mnoštvo sveta da te vidi, tako je sa Sereno i Varvinkom, a Rože ima i dodatan motiv da ga mrzi jer mu obara rekorde, a nemora da se pazi jer je ogromna večina publike na njegovoj starni pa i može da kaže šta hoče, a na terenu glumi gospodu. Pa po tome ga i pamte i vole. Anderson nije ništa loše rekao, jednostavno čovek ima svoj stav za tenisku organizaciju. A bugarin je Bugarin, toliko...