NE VREDI NI JOKIĆEV TRIPL-DABL I pored sjajne partije Džokera, tim iz Kolorada izgubio od San Antonija (VIDEO)
Foto: AP/AP Photo/David Zalubowski

Moralo je i to jednom da se desi, ali malo ko se nadao da će Denver baš protiv San Antonija prvi put da izgubi kada Nikola Jokić zabeleži tripl-dabl!

Upravo to se desilo u "AT&T" centru u noći između petka i subote, gde su Sparsi rezultatom 128:120 dobili Nagetse i naneli im drugi uzastopni poraz. 

Jokić je imao učinak od 37 poena, 11 skokova i 11 asistencija, što mu je ukupno 26. tripl-dabl u sezoni, ali i prvi posle kog Denver nije slavio. Dakle, impresivan niz od 25-0 je gotov. 

SRBIN NEDODORILJV Jokić sve bliži novoj MVP tituli

Nadao se Denver da će se posle traljavog meča i poraza od Čikaga u prethodnom kolu (117:96) vratiti na pobednički kolosek, najavljivao je trener Majkl Meloun da je poruka posle duela sa Bulsima shvaćena, ali njegov tim se, a to je činjenica, obrukao protiv jednog od najgorih timova NBA lige.

Pritom su ispoljili i nervozu, jer je sredinom treće deonice došlo do sukoba na terenu koji je lako mogao da preraste u ozbiljniju tuču. Sve se zakuvalo kada je Porter zakucao preko Kolinsa, došlo je najpre do zeških reči, zatim i do fizičkog kontakta. 

Pored Jokića, Džamal Marej je imao dobru statistiku od 24 poena, sedam asistencija i šest skokova. Gordon je ubacio 14, Kaldvel - Poup 13 i to je sve kada su u pitanju dvocifreni igrači u redovima Nagetsa.

S druge strane, Keldon Džonson je imao 23 poena, osam skokova i šest asistencija kao najbolji u Sparsima. Mekdermont je dodao 20, Sošan je ubacio 19, a Vasel i Džon su pomogli sa po 14 poena. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading