BRUKLIN TONE, A ON NE IGRA Nema ga u sastavu, sad ima povredu leđa, a navijači sve manje strpljenja
Tanjug/Ap

Australijski košarkaš Ben Simons napravio je opštu pometnju u Filadelfiji nakon prošlosezonskog plej-ofa. Okrenuo se protiv saigrača i trenera koji su ga otvoreno kritikovali i više nije želeo da igra za klub. Zatražio je trejd i na kraju uspeo da "izboksuje" prelazak u redove Bruklina, gde još uvek čeka na debitantsku utakmicu. 

Još početkom februara stigao je kod Irvinga i Durenta u Netse, u zamenu za Hardena, ali postoji mogućnost da se ne pojavi na terenu do oktobra, jer opet ima nekih određenih problema. 

Svi očekuju da vide Simonsa na parketu u ekipi Netsa, pogotovo sada kada gube sa 3:0 u seriji protiv Bostona. Najavljivalo se da će igrati u četvrtoj utakmici serije, međutim, ponovo je pomeren njegov povratak na teren. 

KAKO JE OVO BILO BOLNO Evo kako je izgledalo oko Nikole Jokića posle sramnog poteza Grina (FOTO)

Zbog toga su navijači Bruklina i te kako besni. 

BRUKLIN TONE, A ON NE IGRA Nema ga u sastavu, sad ima povredu leđa, a navijači sve manje strpljenja

Tanjug/Ap

 

Trebalo je da igra u potencijalno odlučujućoj utakmici u noći ponedeljak na utorak, ali nakon što je odradio trening - požalio se na bolove u leđima, koji ga muče već duže vreme, s tim da je i njegov prag bola zabrinjavajući. 

Simons je inače bio prvi pik na draftu 2016. godine, propustio je kompletnu svoju "ruki" sezonu", a potom u četiri naredne ostavio dobar utisak u Filadelfiji za šta je nagrađen bogatim ugovorom. Bilo je planirano da ove sezone zaradi čak 33 miliona dolara, s tim da je kažnjen za svaki susret koji je propustio u Siksersima.

Udarali su mu "recke" od 360 hiljada dolara po meču, sve do trejda, ali je Simons već pokrenuo tužbu i tražiće da mu se isplati 20 miliona dolara. A da nije odigrao nijedan meč za godinu dana...

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading