BUDUĆNOST U NALETU Crnogorci se pojačavaju, belgijski plejmejker stiže u Podgoricu
KK Budućnost Voli

Ekipa Budućnosti iz Podgorice u poslednje vreme nalazi se u usponu forme, a tim iz prestonice Crne Gore sada polako gleda da pojača svoje linije pred najvažnije borbe u Evrokupu i ABA ligi. 

Kao rezultat toga, u tim Vladimira Jovanovića stigao je belgijski plejmejker, Emanuel Lekomt koji je prešao iz izraelskog Hapoel Eilata.

Reč je o vrlo brzom i okretnom igraču, koji je za Hapoel prosečno beležio 13,7 poena po utakmici uz 5,9 asistencija, tako da bi mogao da doprinese napadačkoj igri Podgoričana.

OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED MEGU Imamo iskustvo od prošle godine koje nas opominje

Bio je deo belgijske reprezentacije koja je nastupala na minulom Evrobasketu. Tamo je prosečno beležio 14 poena uz 3,3 asistencije. Moglo bi se reći da je njegov problem defanziva, kao i visina, pošto je visok svega 180 centimetara. 

Prethodno je tokom karijere nastupao u litvaniji za Jonavu i Prijenai, potom za francuski Po-Ortez, nemački Frankfurt, a u španiji je bio deo Mursije i Gran Kanarije. U Sjedinjenim Američkim Državama je zaigrao u NBA G ligi za Agva Kalijente Kliperse, dok je studirao na Univerzitetima Majami i Bejlor. 

Podsetimo, na pozicijama plejmejkera, Podgoričani već imaju Tre Bela-Hejnsa i Igora Drobnjaka. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading