OBRADOVIĆ UPOZORAVA PRED MEGU Imamo iskustvo od prošle godine koje nas opominje
ABA liga/KK Partizan Mozzart Bet

Trener košarkaša Partizana, Željko Obradović izjavio je danas da njegova ekipa ima iskustvo od prošle godine sa Megom koje opominje. 

Košarkaši Partizana sutra od 18.30 časova gostuju ekipi Mege u okviru 18. kola ABA lige, a strateg Partizana podseća na meč koji su crno-beli izgubili pre manje od 365 dana od Ružičastih.

- Očekuje nas veoma teška i važna utakmica. Imamo iskustvo od prošle godine sa Megom koje nas opominje i sigurno da moramo ući u taj meč maksimalno pripremljeni. Mlada su i ambiciozna ekipa koja će sigurno dati sve od sebe protiv nas. ABA liga je za nas važna i ova utakmica je čak i važnija nego ona koju smo dobili u Kaunasu protiv Žalgirisa - istakao je Obradović.

OBRADOVIĆ POSLE VELIKE POBEDE U LITVANIJI Iskoristili smo kvalitet koji imamo i igrali dobru odbranu

Centar Partizana Alen Smailagić dodao je da fokus ekipe mora biti samo na sutrašnjoj utakmici. 

- Sledi nam Mega za koju imamo jedan dan da se pripremimo. Nije vreme da razmišljamo o onome što je bilo niti da uživamo u nekim pobedama, već samo da mislimo o onome što sledi. Ima nas dosta u timu koji smo se prošle godine opekli protiv Mege nakon evropske utakmice i sigurno je da moramo pokazati da smo tu lekciju naučili - izjavio je Smailagić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading