BEZ DLAKE NA JEZIKU! Džejkob Pulen otkrio zašto je odbio Zvezdu i Partizan, pa udario jako na kapitena crveno-belih!
EPA/SEDAT SUNA

- Na početku karijere van Amerike sam nekoliko puta imao ponude od Partizana. Prva je, čini mi se, bila pre nego što sam otišao u Hapoel iz Jerusalima, a za drugu ne mogu da se setim tačno kada - rekao je Pulen za portal "Meridianbetsport.ba".

Bilo je priče da bi mogao u Crvenu zvezdu.

- Sa Zvezdom sam umalo dogovorio saradnju posle prve sezone u Cedeviti. Detaljno sam prolazio kroz ugovor i brojke nisu bile u redu. Koliko god novca da su prvobitno ponudili, posle bi spuštali cenu i udaljio sam se od toga. Čuo sam i neke priče o neisplaćivanju igrača, pa sam odlučio da odem drugim putem. Poštujem oba kluba. I jedni i drugi su balkanski giganti, imaju fantastične navijače. Cenim ih i znam koliko ljudi u Srbiji vole košarku.

On je još jednom "pecnuo" Branka Lazića, kapitna Crvene zvezde.

- Mislio sam da je šala, nisam znao da su ozbiljni. Moram da naglasim da poštujem Lazića, igrao sam protiv njega milion puta. Čvrst je, dobar u odbrani, ali mi je smešno da bude najbolji defanzivac pored Tejlora Smita koji je prosečno beležio skoro dve i po blokade, dve ukradene lopte i sedam skokova po meču. Ako su već hteli da daju nekome iz pobedničke ekipe onda je to trebalo da bude Ognjen Dobrić - zaključio je Pulen.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading