Fudbaleri Srbije imaće večeras podršku više od 150 mališana iz Gnjilana
EPA

Iz FSS navode da se očekuje da će reprezentativci i selektor Srbije Dragan Stojković večeras imati podršku više od 20.000 navijača sa tribina stadiona "Rajko Mitić".

-Među onima koji su prešli dug put kako bi bodrili naš najbolji nacionalni tim su i mališani iz kosovsko-pomoravskog okruga Kosova i Metohije. Više od 150 dečaka i devojčica biće smešteno na istočnoj tribini našeg najvećeg stadiona u nadi da će se radovati pobedi Srbije i osvajanju prva tri boda - naveo je FSS.

SPREMA SE TRANSFER BOMBA Kapiten Sitija prelazi u Barselonu bez obeštećenja?

-Našim orlovima, selektoru Stojkoviću, stručnom štabu, kao i rukovodstvu, predsedniku Draganu Džajiću, potpredsedniku Branislavu Nedimoviću i ostalima u ime svih koji dolaze večeras iz naše južne pokrajine, mnogo sreće večeras i u kompletnim kvalifikacijama, poželeo je Nenad Vlajković, član Privremenog organa opštine Gnjilane uz najiskrenuju želju da će se svi zajedno barem još jednom videti krajem godine i proslaviti odlazak na EP u Nemačkoj - saopšteno je iz FSS. Dolazak dece na utakmicu obezbedila je Kancelarija za Kosovo i Metohiju Vlade Republike Srbije. Utakmica između Srbije i Litvanije biće odigrana večeras od 20.45 časova na stadionu "Rajko Mitić" u Beogradu.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading