TADIĆ ODGOVORIO NA PROZIVKE Čuveni Holanđanin napao Srbina da jedini nije nosio traku za Tursku i Siriju
Tanjug/Ap

Kapiteni svih klubova holandske Eredivizije u Holandiji nosili su prošlog vikenda posebno dizajnirane trake kako bi poslali poruku podrške Turskoj i Siriji.

Zapravo, kako javlja legendarni Vesli Snajder, jedan od najboljih fudbalera Holandije u 21. veku, koji često kritikuje Tadića.

Sada je Snajder iskoristio i ovu situaciju da "potkači" Tadića. 

- Svi osim kapitena Ajaksa Dušana Tadića su nosili kapitensku traku u znak podrške preživelima u potresu u Siriji i Turskoj. Jako lepa inicijativa koju je pokrenuo moj prijatelj Tarik Divarči iz Utrehta. Pitao me da ga podržim i to sam učinio - rekao je 38-godišnji Snajder u televizijskoj emisiji, gde je bio još jedan poznati holandski bivši fudbaler, Endi van der Mejde, koji je ipak pojasnio da je u pitanju bila odluka Ajaksa, a ne Tadića, što je kasnije potvrdio i sam Snajder. 

BRUTALNA PORUKA NAVIJAČA BAJERNA O ovom transparentu priča čitava fudbalska Evropa (FOTO)

- Ajaks je jedini klub koji nije imao kapitensku traku, zar ne? Mislim da je to poseban slučaj. Tako veliki klub bi trebalod a se uključi u kampanju. Moraš da pokažeš podršku. Ne razumem zašto to nisu učinili - pitao se Van der Mejde, nakon čega je odgovorio Snajder. 

 

 

- Bila je to odluka rukovodstva kluba. Ne znam zašto su to odlučili, ali trebali je da gledamo kapitene koji su imali traku. Učestvovalo je 17 klubova, na čemu smo jako zahvalni. Možda u Ajaksu ima igrača koji žele da doniraju dresove - izjavio je Snajder.

Inače, upravo sada se putem društvenih mreža oglasio i Dušan Tadić, koji je na Instagramu i Tviteru objavio poruku u kojima je poručio da je pogođen vestima o zemljotresu.

- Zemljotresi u Turskoj i Siriji su me duboko šokirali. Moje misli su sa ljudima koji su izgubili svoje voljene u ovoj tragediji i sve koji su pogođeni - napisao je Tadić. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading