PSIHIČKI SAM UNIŠTEN Nejmar se oglasio nakon eliminacije sa Svetskog prvenstva, baš ga je zaboleo poraz od Hrvatske
Tanjug/Ap

 

Brazilski fudbalski reprezentativac Nejmar rekao je danas da je "psihološki uništen", dan posle eliminacije sa Svetskog prvenstva porazom od Hrvatske posle jedanaesteraca.


- Psihološki sam uništen. Ovo je sigurno poraz koji me najviše boli, zbog koga sam bio paralizovan 10 minuta posle utakmice, posle kojeg sam briznuo u plač i nisam mogao da prestanem. Ovo će, nažalost, boleti dugo, dugo - naveo je Nejmar na Instagramu.

Brazil je poveo golom Nejmara u prvom minutu nadoknade prvog produžetka, a Hrvatska je izjednačila golom Bruna Petkovića u 117. minutu.

- Borili smo se do kraja, ponosan sam na saigrače pošto nije nedostajalo zalaganja i posvećenosti. Ova grupa je zaslužila da ode dalje, zaslužili smo, Brazil je to zaslužio... Ali nije bila božja volja - naveo je 30-godišnji Nejmar.

On je u petak rekao da nije siguran da li će igrati za reprezentaciju na narednom Mundijalu u Kanadi, SAD i Meksiku 2026. godine.

Zahvalio je navijačima na podršci koju je dobio posle eliminacije sa Mundijala.

- Osećati naklonost, bilo je vredno svake žrtve. Hvala svima na podršci našem timu. Nažalost, nije uspelo. Boleće veoma, veoma dugo - dodao je Nejmar.

 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading