MITAR ISKRENO DO KOSKE Prve reči našeg napadača: Mogao sam i ja bolje
Tanjug/Ap

- Teška utakmica, već dobijena. Ispustili smo tri boda malo naivno i moram opet da vidim utakmicu, da vidim šta se dešavalo. Naivno smo primili tri gola. Ispustili smo pobedu, šta je - tu je, idemo dalje. Mogao sam i ja bolje, imao sam šansu, polušansu, ali navijamo večeras za Brazil i nadam se da će u poslednjoj utakmici zavisiti sve od nas - rekao je Mitar.

ŠTA DALJE ČEKA SRBIJU? Kako "orlovi" mogu dalje? OVO JE SCENARIO

Šteta, naši momci su dali sve od sebe, ali malo koncentracije nedostajalo je da sva tri boda odu "orlovima".

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (6)

Loading
Nesa

28.11.2022 14:00

Zar je moguće da smo toliko glupi i zar je moguće da Piksi spava dok treba da reaguje. Steta i zao mi nasih navijača koji su otišli u Katar, žrtvovali novac i vreme da im pruže podršku, kao i nasih navijača pored malih ekrana a oni izigravaju zvezde Granda pevajući himnu i odu da dremaju na teren. Bože kako mi stalno radimo protiv sebe i naša glupost nas uvek skupo košta. R A Z O C A R A N do neba.

Dule

28.11.2022 14:02

Ma nisi ti kriv, borio si se koliko si mogao, ali tvoj selektor nije video da ti ne možeš da igraš 90 minuta jer nemaš snage, zbog povrede koju još nosiš. Trebao je Stojković u 60 minutu da te zameni i pusti Vlahovića da na kontru da četvrti gol, a kada je ubacio Stefana Mitrovića, sporaća koji niti zna da brani gol niti zna da napadne gol, dobro je da od dobijene utakmice dođemo do nerešenog rezultata. Ovo je ne znanje Stojovića i njegovog tima, koji nisu analizirali igrače Kameruna. Tako da smo dobijeni utakmicu odveli u nerešenu utakmicu, pa protiv Švajcaraca nema šta da tražimo. Mi sa ovakvom vizijom igre ne možemo da pobedimo Švajcarce. Stojković je dobio Evropske prvake i Svetske prvake u svojoj ekipi, ali džaba, jer nije znao da ih iskoristi.

Deki

28.11.2022 14:08

Dva vinjaka i dva deprezepama,i tako na 5 sati.

Deki

28.11.2022 14:16

Ljudi znate u cemu je poenta?stoo oni za svoje klubove ginu jer tu je lova,a za reprezentaciju igraju kao babe neke.Nemanju vidica je u africi nadskocio kejhil koji ima metar i zilet i dao nam gol i ispali smo.a taj vidic je didier drogbu stavljao u dzep