KAKVA BOMBA STIŽE IZ ITALIJE Juventus ima želju da dovede Sinišu Mihajlovića?
EPA

U Ligi šampiona crno-beli su pretrpeli dva poraza, a Stara dama se muči i u Seriji A.  Kulminacija očajnih igara bio je poraz od fenjeraša Monce. 

Juventus je tek na osmom mestu na tabeli Serije A, sa čak sedam bodova manje od lidera Napolija. Već se spekuliše da će Masimiliano Alegri dobiti otkaz, zbog loših rezultata i još lošije igre. 

LUKA JOVIĆ GLAVNA TEMA U ITALIJI Oglasio se i trener Fjorentine: Otkrio zašto Srbin nije želeo da uđe na teren

Nije ovo prvi put da je bivši selektor Srbija u konkurenciji za trenera Juventusa. Proteklih godina Juventus i Mihajlović su već pregovarali o tome da srpski stručnjak preuzme najtrofejniji italijanski klub, ali do dogovora nije došlo. 

- Da, Juve me je kontaktirao - ali pre pet godina. U našoj profesiji podrazumeva se da se stalno usavršavaš, radiš i proširuješ svoja znanja i držiš korak sa trendovima, tako da sam ja sada drugačiji trener nego pre par godina. Rođen sam spreman - otkrio je Mihajlović pre tri godine.

Mihajlović, koji je trenersku karijeru započeo 2006. godine kao pomoćnik u Interu, dosad je trenirao Kataniju, Fiorentinu, Sampdoriju, Milan, Torino, Sporting Lisabon i reprezentaciju Srbije. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading