SRAMNO Navijači gnusno napali Sinišu Mihajlovića, a onda se oglasila njegova ćerka i zapušila im usta za sva vremena (FOTO)
Printscreen

Fudbaleri Bolonje loše su otvorili sezonu u Seriji A, što je razbesnelo navijače. Posle četiri kola imaju tek dva boda.

Navijači su odmah odlučili da iskažu svoje nezadovoljstvo, koji su napali Sinišu Mihajlovića, zaboravljajući da je on celo leto proveo na hemoterapijama.

Kritike su izgleda prešle granicu, što je naljutilo Sinišinu ćerku Viktoriju koja je morala da se oglasi na društvenim mrežama.

JAČI OD BOLESTI Mihine fotografije obišle čitavu planetu, navijači oduševljeni (FOTO)

- Nikada ne pišem ovakve stvari na mrežama, trudla sam se da ne gubim vreme sa ljudima koji se kriju iza tastatura i tako ispoljavaju svoje frustracije, ali kada se pređe granica onda nešto moram da kažem - počela je Viktorija i nastavila:

- Ne smatram da je ispravno mešati posao i privatni život. Hoćete da uvredite mog oca, ili da kritikujete njegov rad, samo napred. Ali kada je reč o porodici, njegovom zdravlju i mnogim drugim zaista sramnim stvarima koje sam pročitala, omnda to više ne prihvatam. Ovo što pišete je užasavajuće. Ne zaboravite da govorite o čoveku, ocu, da ima i decu koja mogu da čitaju to što pišete i da ih to jako pogodi. Stidim se u vaše ime - napisala je Viktorija Mihajlović na Instagramu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading