OTKRIO DETALJE! Kuman prvi put pričao o odlasku iz Barselone!
EPA/ Sascha Steinbach

Istakao je da ga je predsednik Barselone Đoan Laporta ga je ubeđivao da Ćavi neće biti novi trener jer nema dovoljno iskustva.

- Nisam bio Laportin trener, taj osećaj sam imao od prvog trenutka, nije se dogodio klik. Nedostajala mi je podrška s vrha, imao sam osećaj da Laporta želi da me se reši jer nisam bio njegov izbor. Svakom treneru je potrebno vreme i strpljenje čelnih ljudi. Voleo bih da sam ja to imao. Laporta mi je hiljadu puta rekao da Ćavi neće biti trener Barselone jer mu nedostaje iskustva - istakao je Kuman.

Oseća da mu neće biti opružena druga prilika.

"Nećete me videti na Kamp Nou neko vreme, ne mogu da idem tamo. Ne mogu da se uz Laportu pretvaram da se ništa nije dogodilo. Nisu mi dali vremena kao što su dali Ćaviju. Meni je to sve još uvek bolno. Radio sam s puno povređenih igrača, sad kad je Pedri opet u formi, kad je tu Usman Dembele, sad možete sve da vidite", izjavio je Kuman.

Dotakao se i odlaska Lea Mesija u PSŽ

- Na insistiranje uprave pristao sam na odlazak nekih igrača, zbog finansija. Ali kad vidite da dovode nekog za 55 miliona evra brzo nakon što su pustili Lionela Messija zapitate se da li se tu još nešto događalo. Zašto je Mesi morao da ode - zaključio je Kuman.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading