IZAZVAO JE VELIKI BUM Petrušev otkrio zašto je izabrao Crvenu zvezdu
EPA-EFE/ERDEM SAHIN

- Išao sam prvo na Letnju ligu sa Filadelfijom koja me je draftovala, čisto da se pokažem, da pričam sa svima u organizaciji. Imaju plan za mene, a sve ide po tom planu. Nisam ni previše igrao, oni su provalili neke druge igrače, poratili su njih i verovatno je to bio fokus. Kada se podvuče crta i sagleda sve, mislim da mi je bilo dobro u Americi, sve je OK. Kada sam se vratio u Srbiju potpisao sam ugovor sa Crvenom zvezdom - rekao je Petrušev za "Mozzarsport".

Otkrio je i kako se odlučio za crveno-beli dres.

- Gledao sam gde ću moći da se najbolje razvijam, da dobijem najbolje moguće uslove za razvitak. Po tom principu sam birao klub i to sam dobio od Crvene zvezde. Jednostavno Evroliga je mnogo jača ove sezone od Evrokupa i zato mi je drago što sam uspeo da dođem u tim koji će je igrati. Razmatrao sam sve opcije u Evroligi, iskreno nije ih bilo previše, ali Zvezda je dobra opcija za mene zbog svega što sam naveo - rekao je Petrušev.

POGODIO PRAVO U CENTAR Nedović poslao jaku poruku, traži da zbog Srbije svi urade jednu stvar

Očekuje dobru sezonu.

- Sve su ekipe reagovale jako sa pojačanjima u Evroligi, a i u Srbiji posebno. Jako dobri igrači su stigli u sve ekipe. Zvezda koliko vidim pokušava da bude što konkurentnija. Mislim da to izgleda kako treba, ostaje da vidimo kako će se sve završiti i kako ćemo izgledati na parket - zaključio je mladi centar.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading