KRITIKA ZA KRAJ! Košarkaš Crvene zvezde se povukao iz reprezentacije!
Foto: ALO/Marko Metlaš

Košarkaš Crvene zvezde Majk Cirbes oprostio se od reprezentacije. On je saopštio da više neće nositi dres Nemačke i da je odlučio da završi karijeru u nacionalnom timu.

Centar crveno-belih, koji već duže vreme ne igra zbog povrede, je putem društvenih mreža odlučio da se oglasi i da objasni razloge ovakvog poteza. Priznaje da mu nije bilo lako, ali je otkrio i da su postojali neki problemi u odnosu sa koarkaškim savezom Nemačke.

O svemu tome je pisao u objavi na svom Instagram profilu. Zahvalan je na svim uspomenama koje je stekao u reprezentaciji.

Posle prve utakmice 2009. godine i ukupno 75 mečeva sam odlučio da se povučem iz reprezentacije. Ponosan sam i počastvovan što sam bio deo tima toliko dugo, što sam predstavljao svoju zemlju širom sveta i stvarao uspomene sa sjajnim saigračima. Iako je bilo nedostatka komunikacije u poslednjih nekoliko meseci i iako je način na koji je Savez prestao da me kontaktira teško bio pokazatelj poštovanja, napuštam tim bez žala. Zahvalan sam na šansi koju sam dobio i na ljudima koji su bili deo putovanja - napisao je Cirbes.

Za kraj je imao jasnu poruku.

- Nastaviću da budem posvećen košarci, posvetiću se nastavku sezone i jedva čekam da vidim gde će me karijera odvesti dalje - zaključio je Cirbes.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading