LOŠE VESTI IZ UEFA STIGLE NA "MARAKANU" Crveno-beli ovo nisu želeli da čuju, da li se sada sve menja?
VladimirMarković/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde nisu uspeli da iskoriste prvu meč loptu i overe plasman u narednu fazu Lige Evrope. Šampion Srbije poražen je od Midtjilanda na "Marakani" sa 0:1 u meču u kom su igrali sa osam igrača u polju zbog dva crvena kartona.

Crveno-beli, ipak, imaju šansu da se pobedom nad već prežaljenim Ludogorecom, a ukoliko Danci ne savladaju Bragu na svom terenu, Zvezda će obezbediti prolaz dalje, makar sa drugog mesta.

LOŠE VESTI IZ UEFA STIGLE NA

Tanjug/Darko Vojinović

 

Međutim, ono što je takođe jako važno jeste činjenica da je šampion Srbije propustio priliku da osvoji dodatne bodove kako za svoj, tako i za nacionalni koeficijent. Pored toga izmakla im je i nagrada za remi ili pobedu.

UEFA je već poslala klubovima novu listu najboljih timova po bodovima, a Zvezda je sada pala za dve pozicije pa se umesto na 39. mestu, nalazi na 41. Direktni konkurent, Braga, sada je iznad šampiona Srbije, kao i Milan koji je remijem protiv Porta uspeo da se "podigne". Međutim, njih tek sada očekuju dueli sa Liverpulom i Atletiko Madridom u Ligi šampiona.

LOŠE VESTI IZ UEFA STIGLE NA

Tanjug/Darko Vojinović

 

 

Zvezdu treba da raduje i što je Jang Bojs doživeo poraz od Viljareala, pa je ponovo na mestu ispod crveno-belih. Švajcarci sada igraju protiv Mančester junajteda i Atalante gde su potpuni autsajderi, a ukoliko Zvezda pobedi Bugare, dočekaće nove evropske kvalifikacije sa boljim koeficijentom od "momaka".

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading