POVREDA JE PROŠLOST Davidovac posle prvog meča u sezoni otkrio dve veoma važne stvari
KK Crvena zvezda

Desetkovana povredama Crvena zvezda je u derbiju drugog kola ABA lige pobedila Budućnost sa 71:63 na domaćem parketu čime je potvrdila da je apsolutni favorit za osvajanje ABA lige i ove sezone, a u timu je posle duže pauze ponovo zaigrao Dejan Davidovac.

 

- Drago mi je da sam se vratio i što se to desilo u ovakvoj jednoj utakmici protiv Budućnosti  - izjavio je Davidovac koji je odigrao prvi meč u sezoni i upisao devet poena.

- Dobro sam, posle te pauze koju sam imao zbog povrede, ovo mi je prva zvanična utakmica u sezoni. Drago mi je da sam se vratio i što se to desilo u ovakvoj jednoj utakmici i naravno što smo mi pobedili.

Davidovac je prokomentarisao i koliko je bila bitna podrška sa tribina.

- Svakako da nam mnogo znači, spominjali smo to mnogo puta, nije samo fraza nego je stvarno tako. Posle dužeg vremena su tribine malo punije i nadam se da će biti tako i u nastavku.

Zvezda takmičenje u novoj sezoni nastavlja duelom protiv Makbija u Evroligi, a posle toga čeka je gostovanje Igokei u ABA ligi.

- Dobro, navikli smo da imamo težak raspored. Ima tu dosta igrača koji su već igrali Evroligu i igrali u Zvezdi. Znaju kako to funkcioniše. Naravno da nije lako, spremićemo se i daćemo sve od sebe da pokušamo da pobedimo - zaključio je Davidovac.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading