Pera Grebić
Foto: Printscreen/youtube.com/Bosanska Sehara

Pera je potekao iz malog sela na području Ozrena, ali su ga ratne neprilike naterale ga da napusti svoj dom i izbegne u Doboj, kao i mnogi drugi u to vreme. Ratna vremena nisu donela ništa osim nevolja i patnje.

Sada, u svojih 86 godina, Pera živi sam, suočavajući se s posledicama ne samo ratnih strahota već i surove sudbine. Bez redovnog posla, nema penziju koja bi mu olakšala teret svakodnevice.

Starost ga je zatekla u samoći, bez bliskih i podržavajućih osoba oko sebe.

Pera nema decu i nikada se nije oženio.

Pera tvrdi da je ostao zarobljen pod uticajem crne magije, što je navodno uzrok tome što nikada nije stupio u brak.

"Samo sam jednom kratko doveo jednu devojku kad sam imao 27 godina. Nismo zajedno živeli ni godinu dana."

Njegov život posvećen je poljoprivredi, a sam radi na svom imanju na selu, uzgajajući useve i sakupljajući seno. Iako ima imanje, ponekad se suočava s teškoćama jer nema pomoćnika i nema mogućnost da proda svoje proizvode.

Ostao je sam, bez podrške porodice. Njegova jedina rodbina je stariji brat koji živi u Hrvatskoj, ali komunikacija s njim je ograničena jer Pera nema telefon. Iako su obećali da će ga posetiti, posete su retke, i Pera se oslanja na nadu da će ga jednog dana videti.

Pera je ostao zarobljen pod uticajem crne magije, što, prema njemu, objašnjava zašto nikada nije stupio u brak i zašto je ostao sam. I

Iako je njegov život obilovao izazovima i preprekama, Pera Grebić ostaje primer istrajnosti i snage, inspirišući nas da se borimo i nadamo za bolje sutra. 

(kurir.rs

BONUS VIDEO 

@alo_portal Da li bračni parovi treba da dele svoje finansije, ili da ima svako svoje? #foryoupage #foryou #alo #alodnevnenovine #fy #fypシ #viral #funny #marriage #finance ♬ original sound - Alo_portal

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading