VRAĆAM SE NA PSIHOTERAPIJE Ammar Mešić otkrio da je imao napad panike
Foto: Printscreen/instagram

Ammar Mešić otkrio je na svom nalogu na Instagramu da je prvi put u svom životu doživeo napad panike. On je svoje iskustvo podelio sa svojim pratiocima.

Kako je istakao, u tom trenutku ga je njegov trener fotografisao, a on nije znao šta ga je snašlo.

- Juče, u ovom momentu, dok me moj trener naravno slika, ja doživljavam prvi put u životu napad panike ili anksioznosti. Odjednom, iz čista mira, javlja mi se strah, lupanje srca, nije mi bilo jasno zašto, kako… Strah neviđenih razmera. I naravno da ću odmah da se vratim na psihoterapije, i hoću da kažem da i mi kao tamo neke ‘javne ličnosti’ imamo iste probleme kao ti, vi, oni… - započeo je Mešić na svojim društvenim mrežama, pa dodao:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Hteo sam da podelim sa vama ovaj moj moment jer će možda nekome značiti i da znate a i da ja znam da nisam sam u ovome, kao što ni ti nisi sam/sama. I smatram da je ovo jedna važna tema o kojoj ljudi, mediji, psiholozi treba da pričaju. Potražiti stručnu pomoć ne znači da ste ludi. Bar ću ja koristiti svoj uticaj koliko mogu i pomoći onima koji žele. Tako da budite slobodni i podelite vaša iskustva sa mnom kao što ja delim sa vama. Verujte mi da ćete osetiti olakšanje - zaključio je Mešić na svojim društvenim mrežama.

GLUMCI ZAVRŠILI NA PO*NO SAJTU Oglasio se Milan Marić: Bili smo malo nervozni dok smo to snimali

 

Komentari (0)

Loading