POSKIDALI SE SRPSKI GLUMCI Izvajana tela i mišići na sve strane (FOTO)
Printscreen

Mnogi glumci vredno rade ovog leta, a priliku da odu na kraći odmor dobili su Slaven Došlo, Aleksandar Raojičić, Luka Raco, Stevan Piale, Ammar Mešić i Miloš Biković.

Mladi glumac Slaven Došlo publiku je već osvojo u nekoliko projekata, a nedavno je potvrdio i da će biti i deo nastavka hit serije "Ubice mog oca" u kojoj će se, kako je najavljeno, naći u jednoj od glavnih uloga. Glumac trenutno uživa na odmoru sa drugaricom Mateom Milosavljević, a svojom izvajanom figurom i neverovatnim pločicama već je pokupio sve simpatije dama na društvenim mrežama.

 

 

Pored njega, priliku da uživa u letu imao je i Aleksandar Radojičić, koji uživa u čarima naše zemlje, te se odmarao u selu Reka, odakle je podelio nevereovatne slike. Aleksandar važi za jednog od najzgodnijih glumaca, a damama je opet izmamio uzdahe.

 

 

Glumac Luka Raco, koga je publika zavolela u serijima "Sinđeliči" i "Igra sudbine", ne krije da voli putovanja. On se trenutno nalazi u Crnoj Gori, a donedavno je bio i u Africi odakle je podelio nekoliko fotografija.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Raco (@luka_raco)

 

Stevan Piale, koga trenutno gledamo kao Luku Kanačkog u hit seriji "Igra sudbine" takođe se odmara sa porodicom. On se do nedavno nalazio sa porodicom u Crnoj Gori odakle je podelio par fotografija na društvenim mrežama.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Stevan Piale (@stevanpiale)

 

Trenutno u Barseloni uživa i Ammar Mešić.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ammar Mešić (@ammarsadvam)

 

Jedan od najpopuarnijih srpskih glumaca, koji svoju karijeru godinama unazad gradi i u Rusiji, je Miloš Biković. On je nedavno našao priliku da malo odmori u pauzama od snimanja nastavka serije "Južni vetar".

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Miloš Biković (@bikovic)

 

OD SPONZORA DOBIJA I DO 5.000 EVRA MESEČNO A evo šta Keba obožavatelju iz Amerike šalje zauzvrat

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading