Bestseleri Vulkan izdavaštva na sjajnoj akciji: 3 knjige za 999 dinara
Promo

Omiljena akcija Vulkanovih vernih čitalaca 3 knjige za 999 dinara na sajtu vulkani.rs trajaće do 15. septembra. Ukoliko se odlučite za tri knjige sa spiska, platićete ih samo 999 dinara. Dostava je besplatna za sve porudžbine na teritoriji Srbije. Među odabranim bestselerima pronađite pravu knjigu za sebe! Vulkan izdavaštvo izdvojilo je izdanja svih žanrova, zato iskoristite ovu jedinstvenu akcijsku ponudu.

Kompletan spisak naslova na akciji pogledajte klikom na link.

Obala sećanja omiljene autorke Nore Roberts je uzbudljiva priča sa ubedljivim zapletom i obaveznom dozom romanse. Jedne sasvim obične večeri u tržnom centru u Mejnu čuli su se pucnji. Prošlo je samo osam minuta pre nego što su napadači savladani. Za one koji su to preživljavali činilo se kao čitava večnost. Godinama kasnije, jedan zaverenik ipak čeka u zasedi. Ovoga puta, možda neće imati gde da se sakriju.

U bestseleru Tangerina Kristine Mangan uživaće ljubitelji priča o vrelom letu, ljubavi i misteriji. Poslednja osoba koju je Alis očekivala da vidi u Tangeru bila je Lusi Mejson. Nakon onoga što se dogodilo u hladnim planinama Vermonta, nekada nerazdvojne prijateljice dugo nisu razgovarale. Lusi sada pokušava da ispravi greške i vrati ono što su nekada bile. Ali ubrzo Alis obuzima poznati osećaj da je Lusi kontroliše i sputava na svakom koraku.

Roman Kristijan Marijusa Gabrijela namenjen je ljubiteljima uzbudljivih životnih priča smeštenih u slikoviti Pariz. Koper Rajli stiže u tek oslobođeni grad, gde pronalazi neočekivanog prijatelja – sredovečnog dizajnera iz propale modne kuće. Svesna Diorove genijalnosti, Koper ga ubeđuje da započne sopstvenu karijeru. Okružena glamurom visoke mode, Koper će se naći rastrzana između prave sebe i onoga što zaista želi da bude.

Opojni gospodin Lavel Nila Blekmora pravi je izbor za ljubitelje priča o prošlim vremenima, ali i o ljudima koji se ne uklapaju u društvene kalupe. Braća Bendžamin i Edgar kreću na glamurozno putovanje po Evropi. Imaju kovčege pune napuderisanih perika i odgovarajućih odela i znaju da citiraju Voltera. Ali njihova odeća nije prave nijanse sive, njihovi su osmesi previše usiljeni, njihova strast prema umetnosti je smešna da bi ih visoko društvo prihvatilo.

Sajgin Ersin, poznati turski autor, darovao nam je raskošnu istorijsku priču o čoveku koji ima redak dar u Otomanskom carstvu, jer vlada aromama, ukusima i začinima, kojima utiče na srca, um i zdravlje ljudi koji okuse njegove đakonije – Paša od kuhinje. Kad upozna prelepu igračicu, vatrenu robinju Kamer, poželeće da s njom podeli budućnost. Da bi spasao ljubav svog života haremske sudbine, svoj kulinarski talenat moraće da pretvori u moćno oružje.

Odličan priručnik Ne brini, opusti se Popi O’Nil pomoći će deci da se izbore sa anksioznošću, ali je veoma koristan i roditeljima. Sadrži aktivnosti koje pomažu deci da razviju svest o svojim osećanjima i misaonim procesima i osposobljavaju ih i podstiču da jasno vide i fokusiraju se na pozitivne strane i resurse koje već nose u sebi. Roditelji će saznati kako njihovo dete razmišlja, šta ga muči i zbog čega brine. Fantastična vežbanka, napisana jednostavnim jezikom!

Ako želite da pružite svoj maksimum i pomognete organizaciji u kojoj radite da ostvari uspeh u burnim vremenima, Vođa bez titule Robina Šarme naučiće vas kako da budete izuzetni u svemu što radite, bez obzira na svoj položaj, kako da iskoristite svaku priliku, tajnama istinske inovacije, taktikama za sticanje mentalne stabilnosti i fizičke snage, kako da se izborite sa stresom, razmišljate pozitivno, oslobodite energiju i postignete skladan privatni život.

Posetite sajt vulkani.rs i prepustite se čitanju omiljenih naslova!

* Akcija traje od 2. do 15. septembra i odnosi se na odabrane naslove Vulkan izdavaštva.

** Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Potrebno je da se odlučite za tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 999 dinara.

*** Dostava knjiga na teritoriji Srbije je besplatna.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading