MORALA SAM DA BUDEM VOJNIČKI NASTROJENA! Milena Radulović je proglašena za ličnost godine, a sada je otkrila šta je naučila u 2021!
Foto: Ataimages

Milenu Radulović je svojom ispovešću na početku ove godine pokrenula pravu revoluciju za osnaživanje položaja žena u našem društvu, a naročito onih koje su donedavno morale da ćute o zlostavljanju bilo koje vrste. Glumica koja je proglašena za ličnost godine u jednom intervju otkrila šta je naučila o sebi. 

MORALA SAM DA BUDEM VOJNIČKI NASTROJENA! Milena Radulović je proglašena za ličnost godine, a sada je otkrila šta je naučila u 2021!

Alo

 

- O sebi sam ove godine naučila da mogu mnogo da izdržim i da imam mnogo snage, da uprkos svemu što mi se dogodi ostanem hladne glave. Nisam sebe tako videla ranije, naprotiv, uvek sam sebe percipirala kao nekoga ko lako plane i stvari doživljava dramatično. Ne znam da li je na tu promenu kod mene uticalo to što je sve ovo što se dešavalo bilo preveliko za mene i što sam bila veoma odgovorna, ali sam morala da budem sve vreme skoncentrisana, usmerena i bez ikakvih jarkih i ludih emocija, već da budem vojnički nastrojena - rekla je Milena. 

ŽENE SE OPRAŠTAJU OD ŽIVOTA, KADA NAPUNE 50 Ruška Jakić iako je u devetoj deceniji, svima govori da ima 40, a evo i zbog čega!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading